diumenge, 16 de juny del 2019

Sabadell, 16 de juny 2019


 
Aquí a la primera foto podem veure el grup de Liantes que  s'han reunit aquest diumenge al bar Rubion de la Plaça St Jaume a Sabadell. .. Anna, Mari Carmen, Carina, Marisol i Ana Maria - a la foto  falta la fotògrafa Silvia, però ja sortirà mes a baix!!
Com ja havíem explicat en edicions anteriors, la Ana Maria fa productes cosmètiques - però la Silvia té moltes al·lèrgies, per tant avui  la Ana María li ha fet una prova per veure quins productes li poden anar be. Li han posat olis als canells i colzes per veure si te reaccions. Vol una crema per tractar la rosàcia.
 
Entre totes hem estat parlant de les diferents formes de destil·lar les plantes,  amb alambique, olla exprés, olla normal.... I la Ana María ens ha explicat els diferents tipus de romaní que hi han,  i perquè serveixen.

La Marisol ja ha acabat el xal lila que fa cosa d'un mes va començar,  i que be que li queda! Ara ja està fent una bossa a ganxet - anirà molt be per l'estiu, hi caben moltes coses perquè queda molt elàstica.

La Roser li esta quedant de fàbula el xal damero que moltes Liantes hem fet. Aviat publicarem foto amb tots!
 
La Anna està fent una brusa en colors suaus, també a ganxet. Segur que ho acaba aviat - el ganxet es molt ràpid-.

 
Us recordeu que la Ana Maria la setmana passada es va emprovar el jersei per veure quan li faltava? Doncs ja esta acabat!
 
 Ja n'està començant aquest tan bonic que surt a la foto.
 

La Mari Carmen fa un jersei en colors blau i gris, i la Carina continua amb el seu xal romàntic "Tryst"

 
La sonia avui ens envia aquesta foto - no podia venir perquè està de neteja al pati - amb aquesta calor i el sol que cau! Esperem veure fotos ben aviat de les plantes en flor!

 

 
 La Rosie , la Neus  i la Pili tampoc han pogut venir, la Neus de casament, la Rosie treballant - tot preparant la setmana vinent, la ultima de l'any escolar. Però ens envia un gira-sol del seu pati!, i la Pili fent repòs per una lumbàlgia, però ens envía foto del jersei "Jo" acabat pendent de bloquejar, i de un regalet que té entre mans...

 
Per últim - ja que parlem de plantes, la Marisol avui ha portat dues plantes molt maques - citronella i kalanchoe. I es que la Marisol sempre te esqueixos. Per nadal ens va regalar a totes un esqueixet de la planta de la moneda - algunes han tingut mes sort que altres....
I una altre kedada explicada. Us esperem com sempre cada diumenge des de les 10.30 fins a les 13.00 al Rubion a la Plaça St Jaume de Sabadell.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada