diumenge, 16 de juny del 2019

Sabadell, 9 de juny


Aquesta setmana és la setmana Mundial de Teixir en Públic. Totes les xarxes socials van plenes de notícies.. on hi han quedades per teixir en públic per tot el món. Si si - tot el món. Però nosaltres les Liantes teixim en públic cada setmana per tant si ens voleu veure o voleu afegir-vos al grup estem gairebé tots els diumenges a la Plaça St Jaume de Sabadell. Només cal estar atents a la nostra pàgina de Facebook.

Ara bé - això no vol dir que no estem interessats en altres quedades, cada any hi han més a prop nostra. La Pili va anar el divendres a la tarda a la biblioteca de la Serra a la nostra ciutat. Han fet activitats tota la setmana i ella es va afegir amb les nostres amigues  Pepita i Caterina  que feia temps no les havia vist, i amb tot el grup d'Arts de l'agulla de Torreromeu.  Van estar tota la tarda a l'aire lliure fent grannies per decorar la biblioteca. Ah!, i les van convidar a maduixes i van marxar cap a casa amb un ventall xulíssim.


 
Mentrestant el diumenge al Rubion com sempre es va trobar un grupet de Liantes. Mari Carmen, Anna, Roser, Ana, i la germana de la Roser - també Anna! Totes esmorzen be i després mans a la obra - La Ana ens ha portat productes de cosmètica que fa ella mateixa. Alguna de nosaltres li havíem encarregat. Son tant suaus - les nostres famílies ens les treuen de les mans!
 


I a teixir: La Anna, germana de la Roser, està fent un xal fent servir el mètode continental. També ha portat fet el xal Andecha, d'un KAL de la Belen de Tejer en Inglés.

La Ana s'ha emprovat el jersei per veure quant troç  encara li cal per acabar-lo. Li queda genial!
La Anna A continua amb el xal Primavera de Katia (apodat Xal Pili per les liantes), aquesta vegada li està sortint perfecte! (a la tercera va la vençuda)….
La Mari Carmen  també continua amb el jersei de color salmó.

 La Carina esta acabant les màniges de  la seva jaqueta

 

La Roser cus bosses - no para de fer-ne, mireu que be que li queden

 
Avui la Rosie no ha pogut venir - tenia visita familiar, uns cosins del nord de Canada han vingut a dinar - des de el Yukon! Quin fred! Els ha servit productes del seu hortet...
La Silvia esta a França amb uns familiars - però ens envia foto del xal  que feia per anar de bodorrio - ¡¡ja acabat!!!..
 
 
I ja està per aquesta setmana - seguiu-nos per saber com surten tots els articles...
I com sempre ens podeu trobar cada diumenge al Rubion.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada