dissabte, 20 d’abril del 2019

Sabadell, 14 de abril 2019 
El Diumenge de Rams ens vam reunir una bona colla de Liantes i amigues als Jardinets de la Caixa, en havien convidat a la Fira d'artesans L'Art en Viu. La Montse de Petits Detalls feia temps que s'havia posat en contacte amb nosaltres - i no calia dir-nos dues vegades - les bosses de labor a la ma i cap als jardinets totes juntes!
Be, no exactament - primer de tot ens vam reunir al Restaurant Rubion de la Plaça St Jaume com sempre per fer un bon esmorzar. També ens va acompanyar dues amigues de la Roser la Nuria i la Anna que havien vingut des de Llinars per veure que es el que fem, i es van quedar tot el matí amb nosaltres.
I ara si - a muntar la parada.


La fira en si era molt bonica, amb parades de tot tipus. Taller de flors inclòs. Totes vàrem passar per les parades i com no - una parada  al amfiteatre a sentir la musica en directe.

La Montse de Petit detalls a la seva parada.


 

 
Però es clar - també portàvem feina per fer.
La Anna i la Pili han començat un xal, molt senzill de fer però a l'hora que ressalta molt. Es Xal Primavera de la marca Katia, patró gratis a la seva pagina web. La Pili ho fa amb llana i la Anna amb cotó. Aquí a la foto es veu dos xals acabats en cotó. Es un patró que hem fet moltes Liantes.
 
Aquí sota veiem sis labors, Silvia fa un xal enorme en cotó blanc i negre, es de una noia brasilenya i es diu blogby day, Silvia segueix aquesta noia per youtube. 
La Rosie fa el xal Braidsmaid amb llana - hi ha una trena (braid) pel mig que anirà cap a un costat a mida que la llana Katia Infinity va canviant de color.
la Roser continua amb el seu xal senzill - Olashawl de Luymou  que ara es veu molt com creix,
Mari fa un xal Vicens, de Lucia Ruiz de Aguirre, regalaven aquest patró amb la entrada de Knits Festival I ja tenia ganes de començar la feina!
Marisol torna a començar el xal  que havia desfet ... es que la Marisol es molt perfeccionista!   Es un patró com sempre  inventat per ella que comença amb un icord a la bora.
Carina està treballant en el xal  Tryst de Melanie Berg, una noia que te molts patrons a Ravelry i que ens agrada molt a les Liantes, Drachenfels es un altre patró seu que hem fet algunes. Per cert Tryst es una paraula anglesa que vol dir trobada romàntica - en que estarà pensant la Carina?
La Neus fa el Xal Phi que tantes hem fet des de que ho vam descobrir.
Ja veieu - s'acosta el bon temps i totes estem fent xals!
 

 
Una de les amigues de la Roser ens ha portat mostres de tot el que fa, i es que tot es preciós. Aquí veiem tres xals i un jersei... i a l'altre foto veiem la Pili fent de model al jersei Gaudi.
 
El temps ens va acompanyar tot el matí tot i que a la ombra feia fresquet. Però tot xerrant i fent tombs per la fira el fred no molesta pas. Un bon sol i musica en directe ens destreu de seguida. La gent paraven a mirar el que fem, les dos profes del grup es van trobar amb alumnes sorpreses de veure'ns. Un dels petits portava la seva palma com podeu veure.I ja està - esperem que us acaba d'agradar aquest petit foto reportatge d'un matí a l'estil Liantes. Ara fins el diumenge 28 de abril, a la Plaça St Jaume esteu convidats a passar un matí amb nosaltres tot esmorzant, xerrant i teixint al Restaurant Rubion com sempre.
 

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada