dilluns, 8 d’abril del 2019

Sabadell, 31 de març 2019


El dia va començar amb amenaces de pluges - que feia molt i molt que esperem. Tota la ciutat esta plena de pols de color groc i costa de respirar be. Però al final - res. I aixó que ganes en tenim!
Érem ben poquetes a la quedada i no calia la taula gran. Anna, Marisol, Roser i Rosie van arribar i després d'un bon esmorzar ens vam posar com sempre a arreglar el mon…


La Wisteria del pati del Bar Rubion ens te a totes encantades i així ens vam posar a parlar de les plantes. La Roser havia passat per la parada del mercat en busca d'una planta alta però que es pogués deixar a les fosques - ho volia per la seva botiga i es clar - el diumenge no obre. Li vam dir que la tenda al costat mateix del Rubion tenia moltes plantes - dit i fet, s'en va anar cap allà, la Marisol la va acompanyar a casa per fer-li un cop de mà, i l'endemà ja la tenia trasplantada:

                                  
 Com que ara ve la primavera - però el temps no es massa segur mai, totes estem amb els xals o ponxos. La Rosie en fa un de cotó de la marca Sheepjes que va canviant de color. (Aprofitant que aquest diumenge dia 7 no es va fer la quedada, el xal ja està acabat!!)
La Roser va fent amb el seu que també es de diferents colors, amb la llana que va comprar a l'excursió que van fer moltes Liantes a Xixon, I l'Anna fa un ponxo amb colors verds i marrons, aqui la veiem junt amb el patró.
 
                                  


 
La Marisol està fent un jersei per una nena que arribarà ben aviat, ens explica que també va fer un jersei pel germà de la nena quan va néixer i li fa molta ilusió fer aquest per la nena. Però coses que passen... xarrem i xarrem.. i ens equivoquem... aquí la pobre Marisol desfent el jerseiet..

 
La Roser ens demanava consells sobre un joc d'agulles. Algunes portavem jocs i hem parlat de les avantatges i desavantatges de cada marca - que si metall, plàstic o fusta, que si millor desmuntables o no, que si hem de comprar tot el joc o amb mig hi ha prou... dona per molta conversa!

 
La Pili no estava per que un altre cop se'n va de viatge... amb un nou projecte, el mateix xal que acaba d'acabar la Rosie. Aquí la tenim sortint de Sabadell - rumb cap a  Hungría! Quantes coses ens explicarà a la tornada, segur que ha fet un bon plat de Goulash!

                                  
La Neus, la Carina i la Mari no han pogut venir tampoc - però el dia abans havien estat totes juntes de nou a un taller de llibres tipus Moleskin fetes a ma. Mes endavant ens faran un post de ben segur.

 
La setmana vinent us esperem  a partir de les 11 del mati als Jardinets de la Caixa

 
Participem en una jornada molt maca "L'Art en Viu", ens trobaràs fent el que millor fem - treballant amb la llana. Estarem al costat del Taller de Flors.

 
                                   Passeu - encara que no mes sigui un moment!
Ah ... espereu! No hem dit res de la Silvia, on deu estar? No hi cap premi per endevinar a quina capital europea estava - després de fer una travessa per l'Atlàntic!
 
 

 

 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada