dilluns, 15 de gener del 2018

Sabadell, Barcelona, 14 de gener de 2018 Un diumenge més ens trobem al jardinets de la Granja Urpí de Sabadell, Les liantes de la Troka. Avui amb força fresqueta ens hem trobat la Mari Carme, la Caterina, la Sílvia, la Neus i la Marisol. Poquetes, perquè tenim algunes companyes malaltones, la grip no perdona, algunes de mudança i algunes de colònies musicals. Desitgem que les "malites" es posin bonetes ben aviat i fecicitem a les que comencen a viure en un lloc nou. I segur que la nostra cantaire s'ho està passant d'allò més bé.

D'entrada, la Caterina ha portat aquestes dues gorres dels kids que ens va proporcionar Katia i que, un cop teixits, vendrem per a les causes solidàries en les que participem. Ja us avisarem!
I, a més cada una de nosaltres ha portat altres projectes personals en els que treballem, la Sílvia vol fer un xal Cambria wrap de Two of wands. Serà una peça molt gran i ara està en fase de llegir els patrons. Aquí la teniu apuntant el significat d'alguns dels punts amb l'ajuda de la Mari Carme que ja ha fet diversos patrons en anglès i que és una experta. Un cop resolts els dubtes comencem la feina. La Mari Carme està preparant una llana de Katia que li ha sobrat d'un altre projecte per a fer una gorra Snow Bunny amb la tècnica de Fire isle ( o jaquard) que tant ens agrada.I la Caterina també està reciclant una llana de color rosa per fer unes flors. Serà un nou xal?, serà un camí de taula?,.. aviat ho sabrem!La Marisol també està reciclant unes restes de llana per a fer una gorra. De moment té l'elàstic fet amb la tècnica del canalé doble que ens va ensenyar la Caterina. Realment queda molt bé, i no s'esllanega gens.
 La Sílvia, la Neus i la Mari Carme están acabant el jersey "Frida Kalo". Un mateix patró fet amb tres fils diferentsLa Sílvia ha usat un fil Harmony de Katia de color blau tinta  combinat amb blanc. Està fent servir unes agulles del nº 5. Mireu que bonic li queda....

La Mari Carme ha triat dos colors Indus, molt més rúsitcs un de color beig i un altre caldera, amb agulles del nº 6. També li està quedant preciós!
I per últim la Neus que ha triat un fil de Triade també un punt rústic, amb agulles del nº 7. Ella encara no ha posat el fil de contrast, però de moment pinta molt bé.

Aquí els teniu tots tres...

Com sempre ens hem passat el matí xerrant d'un munt de coses, les festes  passades, les famílies, a algunes cases hi ha menuts i aquestes festes s'ho han passat en gran...
També hem parlat de botigues que ens agraden, com la recomanació de la Neus. Una merceria de tota la vida de Terrassa que s'anomena l'Esmeralda, que continua mantenint l'aire "vintage" que li és propi, però a la que la seva propietària li dona una aire super actual, tenint les últimes novetats en llanes i en teles de pachwork. La podeu visitar al c/ de Sant Pere, 47 de Terrassa.

Fins a la setmana vinent!

 Un domingo más nos encontramos en "Els jardinets de la Granja Urpí" de Sabadell, Les liantes de la Troka. Hoy con mucho frío, nos hemos encontrado Mari Carme, Caterina, Sílvia, Neus y Marisol. Poqutas, porqué tenemos algunas compañeras malitas, la gripe no perdona, algunas de mudanza y algunas de colonias musicales. Deseamos que las malita ees pongan buenas enseguida y  fecicitamos a les que empiezan una nueva vida en un nuevo lugar. Y seguro que la nostra cantante se lo estará pasando superbién.

De entrada, Caterina ha traído estos dos gorros de los kits que nos proporcionó Katia y que, una vez tejidos, venderemos para alguna de las causas solidarias en las que participamos. Ya os iremos informando!
Y, además, cada una de nosotras ha traído otros proyectoes personals en los que estamos trabajando. Sílvia quier hacer un chal Cambria wrap de Two of wands. Será una pieza bastante grande y  ahora está en fase de leer los patrones. Aquí la teneis apuntando el significado de algunos de los puntos con  la ayuda de Mari Carme que ya ha hecho diversos patrones en inglés y ya e una experta. Una vez resueltas las dudas, empezamos la tarea. Mari Carme está preparando una lana de Katia que le ha sobrado de otro proyecto para hacer un gorro Snow Bunny con la técnica de Fire isle ( o jaquard) que tanto nos agrada.Caterina también está reciclando una lana de color rosa para hacer unas flores. ¿Será un nuevo chal?, ¿será un tapete?,.. ¡pronto lo sabremos!Marisol también está reciclando unos restos de lana para  hacer un gorro. De momento tiene el elástico hecho con la técnica del canalé doble que nos enseñó Caterina. Realmente queda muy bién, y no cede casi nada.
 Sílvia, Neus y Mari Carme están acabando el jersey "Frida Kalo". Un mimo patrón hecho con tres hilos diferentesSílvia ha usado un hilo Harmony de Katia de color azul tinta  combinado con blanco. Está usando  unas agujas del nº 5. Mirad que bonito le queda....

Mari Carme ha escogido dos colores Indus, mucho más rúsitcos, uno de color beig y otro de color caldera, con agujas del nº 6. También le está quedando precioso
Y por último Neus que ha escogido un hilo de Triade también un poco rústico, con agujas del nº 7. Ella aún no ha puesto el hilo de contraste, pero de momento luce muy bién.

Aquí teneis los tres...

Como siempre nos hemos pasado la mañana charlando de un monónt de cosas, las fiestas  pasadas, las famílias, en algunas casas hay niños pequeños y estas fiestas se lo han pasado en grande...
También hemos hablado de tiendas que nos gustan, como la recomendación de Neus. Una mercería de siempre de Terrassa que se llama  la Esmeralda, que continúa manteniendo un aire "vintage" y  pal que su  propietaria le da un aire super actual, teniendo las últimas novedades en lanas y en telas de pachwork. La podeis visitar en la c/ de Sant Pere, 47 de Terrassa.

¡Hasta la semana que viene!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada