diumenge, 7 de gener del 2018

Sabadell, Barcelona, 7 de Gener de 2018

Bona tarda!
Ens hem llevat amb pluja i amb ressaca d'aquests dies de festa i amb ganes de veure'ns i fer anar les agulles una estona.

Així és que hem engegat la primera quedada del any! 

Hem arribat als Jardinets de la Granja Urpí una darrere l'altra, la Marisol, la Mari Carme, la Carina, la Caterina i la Neus, que sovint arriba l'última.




La Caterina, avui ha començat un kit de Katia, i ha decidit canviar la manera de teixir la labor. Originalment es donen les instruccions per fer-lo a ganxet i ha decidit fer-ho amb agulles de teixir. Així que ja veurem properament com avança, segur que l'hi quedarà preciós.


La Mari Carme, avui començava un nou gorro i volia posar en pràctica el que vàrem apendre fa dues setmanes, el canalé circular. I se n'ha sortit molt bé! La Caterina li ha fet de coach i l'acompanyat durant el procés. Així de bé l'hi ha quedat

 Avui la Marisol ha portat un jersei que es va fer temps enrere, i que va ser el seu primer projecte amb tècnica Jacquard, són roses de color blau sobre fons blanc.  Mireu que boniques!


 Avui, ha seguit teixint el Ponxo de creació pròpia, amb fil de cotó i amb les seves noves agulles que li han portat els Reis d'Orient.

 La Carina i la Neus segueixen amb els seus projectes, el Xal Panorama Stole de Katre Lore la Carina i el Jersei Frida dels Jardins de Juliette la Neus.


 

I així hem passat una bona estona i gran part del matí. 

Si et ve de gust acompanyar-nos algún diumenge, ja saps que ens trobem sobre les 10:30 fins allà les 13:00.

Bona setmana!
__________________________________________________________________________

Buenas tardes!Nos hemos levantado con lluvia y con resaca de estos días de fiesta y con ganas de vernos y manejar las agujas un rato.Asi que hemos puesto en marcha la primera quedada del año!Hemos llegado a los Jardinets de la Granja Urpí una tras otra, Marisol, Mari Carmen, Carina, Caterina y Neus, que a menudo llega la última.

Caterina, hoy ha empezado un kit de Katia, y ha decidido cambiar el modo de tejer la labor, originalmente las instrucciones vienen para  hacerlo a ganchillo pero ha decidido hacerlo con agujas de tejer. Así que ya veremos próximamente como avanza, seguro que le quedará precioso.La Mari Carmen, hoy empezaba un nuevo gorro y quería poner en práctica lo que aprendimos hace dos semanas, el canalé circular. Y le ha salido muy bien! La Caterina ha sido su coach y la ha acompañado durante el proceso. Así de bién le ha quedado!


 
Hoy Marisol, ha traído un jersey que se hizo tiempo atrás, y que fue su primer proyecto con técnica Jaquard, son rosas de color azul sobre fondo blanco, mirad que bonitas.Hoy, ha seguido tejiendo el Poncho de creación propia, con hilo de algodón y con sus nuevas agujas que le han traido los reyes.Carina y Neus, siguen con sus proyectos, el Chal Panorama Stole de Katre Lore Carina y el Jersey Frida de los Jardines de Juliette Neus.Y asi hemos pasado un buen rato y gran parte de la mañana.Si te apetece acompañarnos algún domingo, ya sabes que nos reunimos sobre las 10:30 hasta  las 13:00 horas.Buena semana!
 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada