dilluns, 9 d’octubre del 2017

Sabadell, Barcelona, 08 de octubre de 2017


Hola a tothom!

Qui ho diria que som a principis d'octubre? Les taules dels Jardinets de la Granja Urpí totes ocupades! I les Liantes de la Troka hem fet la quedada del diumenge. Les més matineres han estat la Sònia i la Clara, després han arribat la Carina, la Isabel i la Pepita. També ens ha vingut a veure la Roser, però aquest cop sense labor. Ha patit una caiguda i s'ha trencat el braç. Esperem que es recuperi ben aviat! A darrera hora ha vingut la Marisol.
Mentre esmorzàvem, i com que feia dies que no ens veiem, ens hem posat al dia de molts temes. Hauríeu de veure a la Pepita i la Isabel ensenyant-nos les fotos dels seus nets i netes. Com creixen i que guapíssims són tots!! La Pepita també ens ha ensenyat una agulla de pit que duia posada, LIANTA TOTAL!
 
Us ensenyem les labors que hem estat treballant durant el matí.
La Sònia ja acaba un xal d'hivern amb una llana que va comprar a Andorra. El patró és de 'Soy Wolly' i l'abrigarà molt! 
 
També duia el xal calat amb fil de colors degradats. Ja fa dies que el llueix. I és que li ha quedat molt xulo!
 
Mentrestant la Clara ha aprofitat el matí fent deures. Aquí en teniu la prova!
 
La Isabel ha estat fent una mostra amb una llana també d'hivern. Que si amb agulles del 5, que si amb agulles del 6. La llana és molt bonica i dolça. A veure què serà.
 
La Pepita, seguint el patró de Katia , fa un xal a ganxet amb diferents tons de rosa. No n'està gaire convençuda perquè diu que fa valona. Potser el desfarà per tornar a començar...
 
La Carina ens ha ensenyat un xal amb calats, també amb fil degradat, que està teixint, però no durant la quedada. Ja se sap, calats i xerrar alhora no sol donar bons resultats!
 
El que sí ha treballat ha sigut un xal amb la llana Winter Ombré de Schachenmayr, que va canviant de colors. El patró es diu Handspun Boomerang Shawl de Natasha Sills, i és molt senzill de fer. Ho comento per si us animeu!
 
La Marisol ens ha ensenyat dues labors que ha desfet perquè no li acaba d'agradar el resultat. Sense por ni manies! Un jersei i un xal! I tornem-hi!
el jersei

el xal
 
També ha passat una estona amb nosaltres la Josefina, una senyora molt trempada a qui també li agraden molt les labors de mitja i altres manualitats. Mireu quin ninot de neu ja té a punt per Nadal. Esperem que ens vingui a veure un altre dia i ens ensenyi més cosetes.
 
I això és tot per avui.


Fins aviat!

1 comentari: