diumenge, 17 de setembre del 2017

Sabadell, Barcelona, 17 de setembre de 2017


                                    

Una setmana més, les Liantes de la Troka ens hem trobat a la nostra kedada habitual als Jardinets de la Granja Urpí de Sabadell.
Cap a dos quarts d'onze ens trobem la Pepita, la Isabel i la Marisol arribant als jardinets. Busquem un bon lloc, avui fa molt sol, però la temperatura és fresqueta. Finalment trobem la solució ideal, juntem dues taules, a una li toca el sol i l'altra queda a l'ombra. Totes contentes!
Mentre ens porten les primeres comandes de l'esmorzar arriba la Gayle, que es va incorporar al grup la setmana passada. 
Aquí podeu veure la manteta de color "rosa bebé" que està confeccionant per al nadó d'una amiga seva. Ens ha ensenyat una il·lustració del projecte acabat, te una caputxeta i les puntes de la manta es poden ajustar al cos del nadó. Li quedarà molt bonica i segur que li farà molt servei a la mare.

 La Pepita està fent una mostra amb una llana metal·litzada molt bonica. Què serà? ho veurem ven aviat!
I la Isabel està fent una bufanda amb aquesta llana peluda tant abrigada. És d'un blanc espectacular!
I aquí podeu veure la troka que està fent servir                                 

Al cap de poca estona ha arribat la Roser. Com sempre atrafegada amb un nou projecte, en aquest cas una de les seves motxilles del Barça per a un nen que l'està esperant amb candeletes. Veieu-ne els trossos preparats:
I per últim ha arribat la Caterina. Ella tan treballadora com sempre ha fet un munt de projectes durant aquest estiu. Avui ha portat aquesta armilla que està confeccionant per a ella mateixa. I és que ha refrescat força i ens haurem d'abrigar.
La Marisol continua fent el top negre que ja feia la setmana passada. Aviat el tindrà acabat!
I així, entre mirar revistes que ha portat la Gayle, explicar-nos els projectes de l'estiu (algunes de nosaltres no ens veiem des del juny), esmorzant i fent broma hem passat el matí. 
Si voleu compartir amb nosaltres els vostres projectes, teixir, cosir o fer manualitats, mentre esmorzem i passar una bona estona xerrant i rient, no dubteu a acompanyar-nos els diumenges entre dos quarts d'onze i dos quarts de dues, aproximadament, als jardinets.
Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada