diumenge, 12 de febrer del 2017

Sabadell, Barcelona, 11 de Febrer del 2017

Avui ens hem aixecat amb cel gris i amenaça de pluja. Però això no ens entorpeix, i cap als jardinets anem!
Les més matineres han estat la Carina i la Mari, i de seguida han començat a parlar dels pops. No, no de receptes, sinó dels pops de ganxet que us explicarem mes endavant... Al cap de poc han arribat la Rosie i la Caterina, i abans de prendre cafè ja miraven una revista de patrons que portava la Rosie. Després  han arribat la Carmen i l'Anna, i finalment les més tardanes, les noies de Terrassa, la Sílvia i la Neus.
La Mari treballa posant fi a un xal que fa des de fa temps i ho està rematant amb un punt que algunes vam fer a l’estiu. Però avui se n'ha adonat que la última passada li caragola perquè el punt del xal es fa en punt de jersei. La Caterina li ha dit que ho tenia que haver acabat amb unes quantes passades de punt bobo, i s’ha ofert per arreglar-ho – tallant tot el xal! A la Mari li ha costat prendre la decisió però al final ha dit “Endavant” i acte seguit la Caterina ho ha tallat, després ha agafat els 363 (!) punts del xal i ho ha passat a la Mari per fer unes passades en punt del dret.  Mentrestant la Caterina agafava els punts de l'altra banda i ho ha deixat tot a punt per ajuntar els dos trossos. A hores d'ara estem esperant per veure com sortirà! Tindrem noticies la setmana que ve... La que ho passa pitjor per la operació és la Mari ... és clar...
Totes estan entusiasmades amb els popets per als preemies – nens que neixen prematurs. Podeu llegir més sobre aquesta actuació aquí, a l'article que vam publicar a FB fa poc:
https://babysitio.com/bebe/recomiendan-tejer-pulpitos-en-crochet-para-bebes-prematuros
La Carina ja ha començat el primer i ens ha explicat quin tipus de coto fa servir. Es farà una recol·lecta de pops per portar a algun hospital local. O sigui, si alguna vol fer-ne que es posi en contacte amb nosaltres i li explicarem què ha de fer.
I mentre parlàvem de les famílies, la feina, els telèfons mòbils i si val la pena assegurar-los anàvem fent...
La Rosie amb el jersei de la seva filla, fa més d’un any que ho havia començat però ho havia deixat per fer altres coses, i ara ho tornar fer. A veure si se'n recorda del punt jacquard que feia.
La Sílvia portava dues labors: està intentant acabar un coixí que vam fer algunes i del qual en farem un post mes endavant.
La Caterina ha començat el mati amb una bufanda grisa que fa amb restes que té per casa – com totes nosaltres! 
 La Silvia també ha portat uns quadres d’una manta que fa. Es diu Charlotte’s Dream – El somni de Charlotte. Ho està fent amb una llana scheepjes stone washed (rentat a la pedra) i li quedarà de fàbula.
L'Anna fa servir la mateixa llana scheepjes per fer un xal. Avui mirava les instruccions al mòbil per tal de tenir-ho tot a punt per dimecres. Perquè farà un CAL (Crochet Along – ganxet en grup) internacional Hygge. Tindrem noticies de com va.
La Carmen està fent una bossa amb llanes de colors molt vius. 
La Neus continua amb els mitjons. Ara que té el segon bastant avançat es veu la parella.... amb alguna diferència que ens ha mostrat, però això és el que té el handmade!
I les fotos restants ens les han enviat les Liantes que no han pogut venir. La Marisol era de visita a l’hospital amb un familiar. La Mariona teixia al costat del mar. La Pili ha anat al teatre.
I per últim la Sònia – ahir va estrenar la seva pròpia perruqueria junt amb la seva amiga Montse. Des del blog de les Liantes li volem desitjar molta sort en aquesta nova etapa de la seva vida – se la veu contentíssima!3 comentaris: