diumenge, 19 de febrer del 2017

Sabadell, Barcelona, 19 de febrer de 2017

Aquest matí ha fet un temps fantàstic. Els nois de la cafeteria dels Jardinets ja paraven les taules al sol quan hem arribat a la quedada. Tot i així hem preferit quedar-nos dins perquè teixir amb l'abric posat acaba sent una mica feixuc. Peró segur que ben aviat podrem teixir prenent el sol.
Passo llista de les assistents: la Isabel, la Pepita, la Caterina, la Teresa, la Sílvia, la Rosie, la Marisol, la Mari Valle, la Mari Carme i la Carina. Una bona colla!
Avui hem començat el matí amb uns bombons, perquè hem celebrat el naixement de la neta de la Isabel, l'Abril. Per les fotos que ens ha ensenyat hem pogut veure que tant la criatura com la mare són guapíssimes. Enhorabona família!!

De seguit ens hem posat mans a l'obra; la Isabel teixint un gorro amb la llana que li ha quedat d'una altra labor i la Pepita una bufanda. Es va enamorar de la bufanda que va portar la Caterina la setmana passada i ... ja sabeu ... som unes tastaolletes.

La Caterina ha estat ocupada tot el matí amb el xal de la Mari Carme. Recordeu què va passar la quedada anterior? La Caterina va tallar la part final del xal AMB UNES ESTISORES perquè la Mari Carme teixís alguna passada amb punt bobo i tornar a afegir el tros tallat. Doncs això, avui la Caterina ha anat fent 'punts de sutura'. Però com que ja és la part final del xal i hi ha molts punts no ho ha pogut acabar. Crec que la setmana vinent ja podrem veure el xal complet.
La Teresa ens ha ensenyat una bufanda que ha fet amb un teler. El punt és molt maco, i com que la llana és gruixuda l'ha fet en molt poc temps. El degradat de colors el trobo maquíssim. Però a més, ens ha sorprès amb una armilla que està fent i que ens ha agradat molt i molt. Li hem preguntat pel patró i ... sorpresa!! el va fent sobre la marxa!! Aquesta Teresa té cops amagats!!
La Rosie està fent diferents quadrants per a una manta, tota en color cru. Avui ha portat el llibre d'on treu les diferents mostres, i després de buscar i remenar s'ha decidit per un punt concret... el popcorn. Bonic, oi?
La Sílvia continua fent els quadrants d'una altra manta ben diferent. Per la foto podeu veure que és espectacular.
També fa una jaqueta amb un fil negre que combina amb un altre fil platejat. I la Marisol ha estat treballant un porta monedes fet a ganxet.
Aquesta setmana hem començat a fer amigurumis de pops. A partir d'una acció solidària iniciada a Dinamarca, i recollida aquí per NOUPOPS, aquests amigurumis es teixeixen per ajudar els nadons prematurs en els seus dies d'incubadora. S'ha comprovat que els nadons agafen els tentacles dels pops recordant el cordó umbilical que els unia a la mare quan encara eren a l'úter. 

La Mari Carme i la Carina han estat teixint un pop durant la quedada, comentant temes de mesures, fils, torsió dels tentacles, etc. La Mari Valle, que ha vingut avui per primer cop, justament va contactar amb nosaltres per aquesta causa, i ha volgut compartir amb nosaltres la seva experiència. Ha fet servir uns cotons que tenia a casa per fer un parell de pops, i avui n'ha començat un altre amb un cotó un pel més gruixut. Esperem fer-ne uns quants, el motiu s'ho val.

Fins aviat!!

4 comentaris:

  1. Que guai! Gràcies per fer extensiva la quedada!
    La setmana que bé no fallarem!

    ResponElimina
  2. Veig, que ha anat molt be, com sempre! Procurare no fallar a la propera.

    ResponElimina
  3. siii, molt be, la propera setmana mes.

    ResponElimina
  4. Bona nit,
    Buscant la adreça electrònica de Nou Pops, he descobert el vostra blog i ja men he abonat.
    On esteu, on viviu. Teniu una botiga a on. Em dic Marta Niubò Massé i visc a Barcelona. Em dedico a fer vestits per a les nines ja sigui a mitja o en ganxet. Que em podríeu enviar una adreça electrònica per enviar-vos les fotos de les meva creació. El meu email es : manimadef@yahoo.es.
    També em podríeu dir-me com va aixo del pops per els nou.nats?
    Gràcies i bona nit,
    Marta

    ResponElimina