diumenge, 3 de febrer del 2019

Sabadell, 3 de Febrer 2019


Diu el refrà: El febrer és traïdor, borrascós i gelador ....i ........Pel febrer abriga't bé...


I avui feia molt fred per anar cap al Rubion a la Pl St Jaume de Sabadell. Pero ens hi hem trobat la Carina, la Roser, La Rosie, la Mari i la Marisol. Com de costum, primer hem esmorzat be, per anar agafant forces - la Mari i la Rosie havien estat de baixa de la feina aquests dies amb febre, faringitis, tos... en fi, una barreja invernal, però que hi podem esperar, estem a ple hivern! Tot i el fred, fa molt sol i hem deixat enrere aquells dies grisos amb una mica de pluja. Pas a pas anem cap a la primavera.
Tot esmorzant hem arreglat el món com sempre, parlant de la família, els amics, la feina i la casa. Mica a mica hem deixat la taula plena dels nostres estris:



I mans a l'obra!
La Roser continua amb el seu coll, vol fer dos voltes i hem comentat que potser te poca llana.... de totes formes diu estar molt contenta amb la seva primera obra amb dos agulles:



La Marisol fa un pitet per un nen que ha de néixer aviat. Segur que li quedarà molt mono.



La Carina ha portat un jersei que està fent:

I a mes ens ha portat un estoig de cosir que ha fet ella mateixa - i ja ho te ple de feina - mireu quin arbre mes bonic que està fent..



La Rosie també ha portat un estoig nou  - però no pas fet per ella J, el va comprar online. Va perfecte per guardar les agulles circulars.


I avui continua amb unes mitenes de Letònia del llibre "Knit like a Latvian" el numero de les agulles es un 2 - super petits i va molt a poc a poc.. Va comprar un kit de Letònia directe a la pagina hobbywool.com - tenen coses realment precioses.



Com que li feia falta cabdellar mes llana verda la Mari li ha ajudat a i es clar totes ens hem recordat com fèiem això mateix amb les nostres iaies i mares quan érem petites..
La Mari continua amb un jersei que li està quedant fantàstic, l'havia començat amb el dibuix en groc però no feia prou contrast i ho va desfer i va fer un canvi de color, ara el gris fosc queda molt millor i es pot apreciar perfectament el dibuix:

La Mari i la Rosie han estat mirant llanes per fer un coll amb dibuix Fair Isle. Han fet servir la tècnica de fer una foto en blanc i negre on realment es pot apreciar el contrast:



Fixeu-vos en aquestes fotos - el blau elèctric en principi hauria de contrastar be - però en la foto en blanc i negre no s'aprecia prou la diferencia - no seria aconsellable fer un dibuix amb aquests dos colors; En canvi entre els tres colors del segon parell de fotos si que es veu un clar contrast  i segur que sortiria un dibuix efectiu.  
I així se'ns ha passat l'estona. En fi - un altre mati de diumenge. Sigueu benvolguts/des si mai voleu venir a acompanyar-nos J Fins la setmana vinent al Bar Rubión, Pl St Jaume, molt a prop del mercat central de Sabadell. Diumenge dia 10 de febrer aquí  us hi esperem J





 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada