dilluns, 15 de juliol del 2019

Sabadell, 14 de juliol, 2019



Ja ha arribat l’estiu !
I amb l’estiu nova ubicació: avui ens trobem als jardinets de la granja Urpí a Sabadell (als jardinets de la Caixa, al costat del Museu Paleontològic). Tot i que avui no fa tanta calor com aquests últims dies, s’agraeix l’ombra dels arbres.
I, com que som a l’estiu , avui ens trobem poquetes liantes. Algunes estan de vacances, altres estan al poble o a la platja, algunes a la piscina mullant-se per l’esclerosi múltiple. Malgrat tot, segur que estaran teixint alguna estoneta.
Aquí estem l’Anna que avui ha portat posada la seva brusa nova. Ha teixit dos rectangles a ganxet i els ha unit amb punt baix. Li queda perfecta!


La Roser que està acabant el seu Xal fet a dos agulles que combina quadres teixits al dret amb altres teixits al revés. Ja, únicament li falten 10 files.
L’Anna també ha portat el seu xal fet amb la mateixa tècnica. Com que el fil és degradat comença en taronja i acaba en blau, passant per zones grogues i verdes.
I la Marisol que ha portat els últims cabdells de cotó de “hobbii”. De ben segur te feina per uns quants mesos....
I per treballar ha portat el “kep” que fa temps que treballa, inspirat en els tradicionals de les Fair Isles. Ja ha fet la sanefa exterior, el folre interior i està començant els dibuixos de dalt.

Com que aquesta feina requereix comptar, al cap de poca estona ho ha deixat per continuar amb una bossa per la compra a punt de ret que no necessita gaire atenció ( jejeje). I és que o es pot comptar i xerrar alhora!
L’Anna també està teixint una bossa amb fil groc. Com que li havia quedat massa llarga, n’ha tallat un tros i ara està fent l’acabat de nou. Ara ja li vindrà a mida!
I la Roser està acabant el seu xal. Molt aviat el tindrà acabat
I, així, teixint i xerrant hem passat el matí.
Vols venir a teixir amb nosaltres el proper diumenge? Ens tornarem a trobar als jardinets de la Granja Urpí a la Caixa de Sabadell entre quarts d’onze i la una. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada