dimecres, 3 de juliol del 2019

Diumenge, 30 juny 2019


 
Hem fet el canvi d'estació i com s'ha notat al Vallès, el mercuri havia arribat a 42º el divendres i dissabte en alguns indrets, i diumenge a Cal Rubion era el primer tema de conversa, quina calor!
Aquesta setmana hem acudit a la cita La Carina, la Mari, la Neus, la Rosie, l'Anna, la Marisol i la Silvia. L'últim dia del mes de juny es l'aniversari de la Mari i ens ha portat una caixa de bombons del Genescà per celebrar-ho. Felicitats Mari - la veritable anima del nostra grup!

 
 
Hem fet un bon esmorzar  com sempre- però una mica trist, ja que El Restaurant Rubion tanquen el servei d'esmorzars. Hem estat molt be aquí els últims dos anys i volem agrair a la gent del restaurant el seu servei alegre i de qualitat. (Mes avall mireu la noticia)
 

 
La Mari feia el seu jersei Anandi i la Marisol una bossa de ganxet.
La Silvia feia un altre jersei que li ha demanat la seva tieta, es que li ha vist posat i li ha encantat. La Carina fa El Jersey, si, si amb majúscules perquè serà una obra d'art en quan ho acabi!
La Neus feia un Mic per un recent nascut, però no tenim foto... mes tard ho ha canviat per una pastanaga! Aquí ho veiem a mig fer i acabat per la tarda. Es pel seu nebot qui feia anys avui.
La Rosie continua amb el seu xal "Shades of Summer" de colors liles.
L'Anna fa el jersei que portava la setmana passada. Poc a poc però amb molta cura, es unt punt molt bonic.
A la Marisol li ha agafat per fer bosses, i falta que faci! Per no fer servir les bosses de plàstic tots hauríem de fer un pensament.

Hem parlat de la cuina a la fresca - el bacallà es un clàssic durant aquestes calors La Neus ens ha explicat que fa poc ha descobert les esqueixades amb taronges - i clar - totes corrents a buscar receptes!
La Marisol ens ha explicat la veritat sobre les arnes i els dragonets. Molta gent pensen que els dragonets entren a casa a fer forats a la roba, la veritat es que entren, troben les arnes i les cacen, llavors arriben nosaltres i pensem que son els dragonets qui ens ha fet foradets - pero no! Pobres, reben la mala publicitat però els culpables son les arnes! Podem dormir tranquils, els dragonets no tenen males intencions amb la nostra roba....... o potser ....

I així de nou hem passat el matí, xerrant de les nostres coses. Si la sèrie de Chernobil  es bona, si la festa major de Terrassa ha anat be. I clar - que no faltin les plantes. Conversa de cada setmana. Aquesta setmana la Marisol ha plantat en aigua un advocat, La Rosie va plantar el seu ara ja fa un any i està aguantant la calor.

NOTICIES: Tal com hem comentat a partir d'aquest mes de Juliol El Restaurant Rubion no farà el servei d'esmorzars. Per tant, agraint molt aquests anys, haurem de buscar un nou espai per fer les quedades dels diumenges. El dia 7 les Liantes anem a la piscina.. o sigui, no hi ha quedada.
WATCH THIS SPACE! Estigueu alertes a aquest espai per saber on anirem els diumenges, en principi ens trobareu als Jardinets de la Caixa, al costat del museu de paleontologia, a partir del diumenge dia 14 de juliol.


 

1 comentari:

  1. Gracies noies per estar al meu costat el dia del meu aniversari, encantada de tenir-vos

    ResponElimina