divendres, 22 de març del 2019

Sabadell, 10 de Març 2019

 
                                             
Aquesta setmana passada no es va fer la kedada de diumenge - les Liantes teníem massa feina! Compromisos amb amics i familiars tant a Sabadell i Terrassa com a Birmingham i Shrewsbury .... inclús hi ha alguna navegant pel Atlàntic!
Pero tenim pendent la kedada de diumenge 10 de març - ho expliquem a continuació:
Es van trobar la Marisol, la Roser, La Mari, la Neus i la Carina. Com sempre arriba primera la Marisol i fa la foto del cafe - amb un dibuix xulissim! Els barristes avui dia son uns veritables artistes - però en quan ho provem a casa no ens surt igual oi?

Tres liantes havíen estat el dia abans a curs de ori gami i portaven un llibre que havien fet - el llibre de 7 butxaques. Molt difícil! Mes endavant faran un post sencer però aquí teniu un tastet:




La Carina està recercant a les xarxes il·lustracions de llibres i temes relacionats perquè estan les tres super motivades!
Fa uns anys la Neus havia fet una nina per uns amics, la Marta i en Jordi. Però els seu gos trapella l'hi va arrencar el cap. Aquí teniu a la Neus treballant amb el cap nou.


 Aquests marcadors son de la Roser, després del viatge a Xixon esta tan motivada que ha fet regals per a tota la familia. Ara esta a la recerca de patrons fàcils per fer-ne mes.

 
Per Nadal la Paqui ens va regalar a totes una bosseta petita feta de ganxet, com les de la compra però en miniatura. La Roser ha trobat un bon us! Li guarda la cinta mètrica i així no ho te desmuntada dins de la bossa de labors.
Aquí tenim la Roser canviant la cremallera d'una jaqueta - a mà, es clar - a la Roser li agrada molt cosir!

L'Anna esta fent aquest ponxo de diferents colorsi punts per tal d'aprofitar uns cabdells que tenia per casa.

La Neus fa un Mic pel petit Dídac.
La Marisol també esta treballant un xal amb la llana que va comprar al Mimosa Cafè Lanar de Xixon.

 

Aquests hexàgons son fetes per la Mari. Fa un panell amb material comprada a Dos Punts a Barcelona.

La Rosie i La Sonia es van quedar a casa fent de jardineres, totes dues cuidant de la planteta que ens va regalar la Marisol el dia de l'amic invisible, mireu que mona les planta .. segur que creixen molts diners - es la planta de la moneda!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada