dijous, 3 de gener del 2019

Diumenge 29 de desembre 2018


 
 
 
La ultima kedada de l’any 2018 al Bar Rubion de Sabadell.  Deu ni dò la colla que han fet aquest últim esforç per acomiadar l’any! En total 8 Liantes han acudit a la cita. S’han presentat la Sonia, la Marisol, La Mari, la Carina, la Roser,  la Anna,  la Neus i super tardona per culpa d’una petita emergència  domestica ha arribat la Rosie.
Hem parlat molt de les festes i de les trobades familiars entre altres temes  mentre hem anat teixint els nostres labors  - teixint i desfent, sempre hi ha qui s’equivoca els diumenges per tantes distraccions. Hem arribat a la conclusió de que no mes podem portar cosetes senzilles i deixar les coses complicades a casa.
Durant el mati també hem parlat dels jocs de taula que tant d'èxit tenen durant les festes. La Rosie te nens a casa aquests dies i han estat jugant a Interferencias - un joc que s'hi sembla al tradicional joc del telèfon però amb dibuixos i paraules escrites; També ha tingut èxit el joc de Galletas - combina laberints amb estratègia. La Marisol deia que el joc de èxit a casa seva des de fa anys es un joc es diu Cranium i encara que els nois de casa son ja grans hi juguen sovint en família. A casa de la Sonia agrada molt el joc de taula Catan que aquests dies han jugat. Ja veieu, no cal estar enganxat a la pantalla, els jocs de taula son encara molt populars i fan família. Ens encantaria saber els vostres jocs preferits - podeu contestar als comentaris aquí sota!

 
Anem treballant, ara si casi totes amb labors pròpies després del gran esforç per la Marató de TV3, Però encara hi ha algun encàrrec que s'està fent, i els diners aniran al pot de la marató.
 La Rosie està teixint un xal per la seva filla amb llana Katia Optical (és una llana verge amb fils acrílics que donen un dibuix al mig de línies metàl·liques).

 

La Sonia fa un xal amb llana que va comprar durant un viatge. Es un color suau i càlid.




També ens ha portat un bolso que ha fet - però ha fet molts - regals per la família I amics! Una bona manera de reciclar els texans!



La Roser és una gran amant del reciclatge però avui ha portat una labor diferent. Està aprenent a teixir i així la podem ajudar tot esmorzant. De fet és un punt senzill i el mateix punt que fa servir la Rosie al seu l xal.
 
 
La Neus aprofita llana que ha sobrat de la Marató per fer uns escalfadors. Es un encàrrec per una amiga - I els diners aniran per La Marató. La llana es de Katia - what else!
 
 
La Carina fa un coll pelut amb amb Katia Polar, agulles nº 8 i 52 punts. Al ser negre i pelut es molt fàcil perdre un punt de quan en quan - I així ho ha fet! Vaja rabia que fa! Pero amb una mica de concentració ho ha tornat a trobar, paciència…

 
 La Mari ha començat una manta amb un capdell XXL, la Rosie I la Marisol li desitgen bona sort - els seus UFOs de fa anys són les mantes que varen començar a l'any 2016!!
 
 
La Marisol fa un coll amb llana Katia també. Li està sortint super guapo amb els colors i les trenes.
 
 

Un altre projecte ja esta en marxa - Fair Isle Fisherman's Keps. Fair Isle és la tècnica de les Illes Shetland al Nord d'Escòcia. Son dibuixos complicats, però encara que semblen molt colorits, a cada ronda sempre es fan servir només dos colors. La Rosie ha fet dos experiments durant les festes. El primer Kep li ha sortit enorme però serveix per practicar dibuixos i veure com surt. El segon és un gorro fet per encàrrec per la Mari. Mes endavant us explicarem com es fan aquests Keps i us convidarem a un KAL. Animeu vos!

 
 
I ara si - bona entrada al 2019, que l'any us porti a tots projectes nous I molta llana!
 
Aquesta setmana el dia de Reis es diumenge per tant no hi serem fins al dia 13 de gener, com sempre al Bar Rubion, a la Plaça St Jaume de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada