dimarts, 4 de setembre del 2018

Diumenge 2 de setembre, 2018


 
Diumenge dia 2  de setembre, ja s'acaba l'estiu i la majoria de les Liantes estem treballant o a punt de la reentrada. Però tot es fa molt mes lleuger amb bona companyia. Aixi que .... cap al Rubión s'ha dit! Amb la feina a la bossa! I a punt per un bon esmorzar!
Com sempre la mes matinera es la Marisol. De seguida envia foto del seu cafè al grup. Poc després anem arribant les altres.... Rosie, Carina, Silvia, Mari i per últim la Neus, cap a l'hora del vermut es clar.
Se'ns fa curta  l'estona per explicar tot el que hem fet durant el mes d'agost. Viatges a Islandia, Anglaterra, Eivissa, Costa Brava o be aprofitar l'estona a casa.
 Hi ha feina feta i feina per fer. Aqui una mostra de tot el que hem acabat aquests dies:
Com podeu veure la Silvia ha trobat la seva part infantil i s'ha dedicat part de l'estiu a fer ninos a ganxet. Divertits oi?
La Carina ha fet uns estoigs brodats i un xal preciós que ens mostra aquí..
 

La Marisol ha fet unes quantes bosses a ganxet per fer la compra - Pero també ha acabat un ponxo - amb la calor que ha fet aquest estiu!
La Rosie ha fet un par de xals, molt diferents entre els dos.
I la Silvia també ha fet un par de jerseis!

  A la Mari li ha portat des de Escòcia un llibre que ens del·laïta a totes, amb uns colls com el de la foto. A veure qui s'anima!
Avui algunes ja estan pensant en la Marato de TV3, malgrat que no sigui fins el desembre hi ha molta cosa per fer....

 
Aquí algunes pistes de cosetes que pot ser sortiran a la parada....
Mentrestant la Rosie i la Neus han estat treballant amb agulles de cosir, brodant cadascú diferents treballs.




La Neus ens ha portat una jaqueteta per la Nancy. Feta per la seva iaia per la seva Nancy quan era petita. Quina preciositat!I us deixem amb les banderoles que ha fet la Pili .... dignes de Festa Major!!



 
Apa, fins Diumenge vinent, dia 10 de setembre, al mateix lloc. Bar Rubión a la Plaça de St Jaume a Sabadell. En plena Festa major! Que desfruiteu tots! Alegria!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada