dilluns, 23 de juliol del 2018

Sabadell, 15 de juliol 2018


 

 
Aquest diumenge hem sigut colla! Fins a 9 liantes ens hem reunit al Rubión per tal de esmorzar com reines i xerrar una bona estona. Tot un record pel mes de Juliol!
La primera en arribar ha sigut la Marisol, ens ha agafat taula i hem anat arribant, fins que al saber que encara faltava la Silvia hem hagut de buscar una taula mes gran i tot!

                                   
La Marisol portava una bossa que volia acabar per un regal que tenia que entregar al mateix dia. Quan ho tenia tot acabat s'ha adonat que alguna cosa li fallava. Però sort de la Neus i ella mateixa - han fet un "apanyo" i ara esperem al fi de la historia... li ha agradat a la noia? Haurà de desfer tota la bossa?  Pròximament veurem el desenllaç....La Silvia amb una mica de sort acabarà el jersei del seu fill pel hivern.... es que la noia es distreu massa! Si aquest mes ja ha acabat 15 pameles!

 
La Carina està fent una bossa a ganxet - sembla que desfruita molt tot teixint el cordill oi?
La Pepita i la Isabel - les iaies del grup - estan encantades amb els nou nascuts a les seves famílies i sempre porten feina pels menuts. Si una manta, si un jerseiet...
La Roser no para amb les seves bosses tampoc. Si es que recicla tot!


 Aquí tenim a la Mari també fent ganxet mentre la Neus la mira intrigada. . Fa  un xal super maco. Feia temps que parlava i buscava una barreja de lli i cotó i ho ha trobat a Granollers.  Però el que no sabia es que la Rosie en portava a la bossa des de fa dies - va venir tres troques en una caixa de Katia a l'hivern! Segur que li cal mes que les tres troques però!


La Rosie fa un xal amb aquestes mateixes troques. I també ha portat unes joguines que fa per un regal. Encara no hem vist cap peça cosida... quin misteri...
I us deixem amb un gràfic que segur que s'enten be..... totes hem sentit això!
 
 

Per que compro llana?
M'estic quedant sense...
Tinc un projecte en ment..
Es que es tan bonica la llana!!!
 
Fins diumenge dia 22 de juliol!
Passeu bona setmana!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada