dilluns, 18 de juny del 2018

Sabadell, 17 de juny de 2018El dia 17 de juny ens hem reunit una bona colla, la Carina, Eli, Rosie, Silvia, Roser, Marisol i Sonia. Comença a fer calor per fi, i al carrer es nota. Al Rubion en canvi ens trobem fresquetes i hem esmorzat molt be - entrepans de bacon, truita  o fuet, sucs i cafés -; Una bona manera d'agafar energíes pel dia!
Les Liantes treballem molt,  però avui només es parlava de dues coses. La Neus porta dies fent una disfressa pel seu nebot. Avui era el gran dia i ja ens ha enviat fotos de lo genial que ha quedat. Segur que s'ha quedat bocabadat el petit astronauta!
Nosaltres també ens hem quedat bocabadades en quan la Sonia ha obert la bossa i ha tret una obra d'art que fa anys que feia  i no en sabíem res! Es veu que el seu marit va anar a la Xina i li va portar uns esquemes per fer un dibuix xino, a punt de creu. Fixeu-vos en els detalls
I a més està arreglant el tutú que ha de portar la seva filla al festival de fi de curs que farà a Castellar del Vallès ben aviat. Aquesta dona no para!
Qui tampoc  para quieta es la Silvia - fa uns dies el seu fill li va portar un encàrrec des de Gijón, un kit de gorra d'estiu. Va començar dijous passat i ja tenim la foto de la gorra acabada! Llàstima que avui se'ns ha despertat el dia una mica núvol - que si no segur que la porta posada.

També hem parlat de la manta que fa poc vam fer totes juntes per regalar a la Lianta Esther ,qui es va casar. Mes endavant farem un post especial amb el detall de com va anar tot, però aquí teniu un petit tastet.
I les altres que hem fet? Doncs la Carina està fent una jaqueta amb una llana preciosa. I mireu quina cucada de pandes per protegir les agulles!
La Marisol ha tornat a desfer la seva obra! Aviat farà massa calor per tocar la llana Marisol!
La Roser fa una mostra de punt bobo per anar agafant practica.
La Silvia ha portat el jersei del seu fill, ja va per les mànigues, però no cal córrer Silvia, per l'hivern falta molt encara!
La Rosie esta fent un regal, que serà? De moment un munt de peces de diferents colors. 

La Eli està cosint vores a drapets per netejar la cara - per no fer servir cotó fluix o plàstics. Un exemple que tots hauríem de seguir. Els petits canvis, oi?
I així hem passat l'estoneta. Parlant de les nostres coses - si els genolls i els turmells, si les plantes es moren, si les plantes viuen i creixen molt després de les ultimes pluges... Això si - hem parlat molt de com bullir un cap de xai per després treure la carn i fer una obra d'art amb l'esquelet.... No hem arribat a cap conclusió.   Seguirem informant...
La setmana vinent NO hi ha quedada. Es el dia de St Joan - i després de la revetlla no tindrem ganes de aixecar-nos massa d'hora - per bons que siguin els esmorzars de Cal Rubion!
Per tant ens veurem el dia 1 de juliol. Bona entrada a l'estiu a tothom!

___________________________________________________________Les Liantes de la Troka

1 comentari:

  1. Noies! Donc fé que la disfressa va ser un èxit!
    Gracies per fer arrivar la cronica quan no podem venir a compartir el mati!! Ens veiem l’u!

    ResponElimina