dimarts, 10 d’abril del 2018

Sabadell, 7 abril 2018

La primera trobada de abril i comença una altra setmana de pluja - però res espanta a les Liantes! Tot i essent poques hem rigut com sempre, hem treballat i en algun moment ens hem posat sèries. De fet tot mirant els refrans millor que plogui ara que si no al maig si que ens mullariem!
Abril plovent, maig rient ..... I.....    L'abril diu al maig: jo no he plogut, tu plou a raig

 
Aquesta setmana s'han trobat la Rosie, la Marisol, la Silvia i la Anna. "Good morning Sabadell!"

La Marisol ens ha portat el seu tapis, feia temps que ens parlava i ha valgut la pena esperar. Ho fa en petit point  amb fil de cotó. Ès realment espectacular! Ès una copia de una obra de Van Gogh "Les Fruitilles" o Yellow Flowers" Aqui ho podeu apreciar al costat del original. Quina feinada Marisol!

L'Anna esta treballant amb cotò de la marca Marbella. Fa un jersey tipus brusa de cara al bon temps..... a veure si haurà d'esperar gaire!

La Silvia fa un quimono per una amiga, ja n'havia fet un. Aquesta vegada fa servir  llana Merino Sport de la marca Katia que ens agrada a moltes de les liantes per la seva suavitat i perquè es teixeix fàcilment.

La Rosie també teixeix pensant en l'estiu. A les caixes donades per Katia per la Marató de TV3 venien tres troques de una barreja de cotó i lli. (60/40). No sap pas si donarà per molt però ha començat un xal amb el color crema i turquesa. Curiosament aquest marca Juniper Moon no es troba aquí tot i que la etiqueta posa "Made in Spain".

 
La Marisol ha vingut orgullosa amb un coll recent acabat - de patró propi! Es que no para!
I de les Liantes que falten que sabem?

La Carina ha acabat aquest xal preciós. Fixeu-vos en el detall del calat, una feinada!
 
La Mari ha estat fora de nou - però ha fet un taller amb les nenes del camping. Primer han tenyit arròs amb colorant alimentari. Després ho han posat en gerros de vidre i els han decorat - cadascú de manera personal. Finalment han posat o be una espelma o una barreta d'olor com podeu veure. I així han passat el mati!
 
I la Pili?  Doncs també fora, una mica lluny, de fet tant lluny que li ha donat temps de fer un mitó pel viatge, haurà de fer un altre per la tornada.
Si senyor! Esta al Big Apple - New York City! La primera foto es una panoràmica des de Top of the Rock - dalt de tot de Rockefeller Center! Li ha donat temps de fer moltes coses - inclús ha anat a veure els Yankees jugant a baseball! Pero pot ser lo mes important es la visita a la merceria on ens ha comprat les tisores que ens deleiten! A - i també ha anat a Coney Island on Zoltar li ha llegit el futur.... ui.. quantes coses tindrà per explicar quan torni per Sabadell!
 

I aixi hem passat el matí, xerrant com sempre. Com que ja ens fem grandetes hem visitat la nostra juventut. Hem explicat els viatges que havíem fet a Granada amb amics quan teníem 21 anys. O el viatge Inter rail per tot Espanya. Clar-han sortit els primers amors, les discoteques de Sabadell de fa anys - el Boing, Albatros, Concor. En fi la vida en general quan érem una mica mes joves - també hem parlat de..... oh no això no es pot publicar aquí... J

 

Llavors ens hem posat sèries i han sortit els temes de plans de funerals i la declaració de la renda.... mes val agafar-ho amb calma!

I com que avui va refranys i pluja....

Quan canta el gripau, la pluja adéu-siau    esperem trobar un gripau ben aviat!

I adéu-siau fins a la propera! Ja sabeu - diumenge dia 15 de 10.30 a 13.00  a Cal Rubion a la Pl St Jaume, Sabadell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada