diumenge, 31 de desembre del 2017

Sabadell, Barcelona, 31 de Desembre de 2017

Bon dia!
Avui hem tingut la darrera quedada de l'any. Un any que ens ha deixat, com a Liantes de la Troka, molt satisfetes. Encara ens dura la ressaca de la Marató! Recordeu que encara sou a temps de fer la vostra aportació. Podeu fer una ullada a l'àlbum de post-venda que tenim penjat al facebook.
Ens hem reunit la Rosie, la Marisol, la Neus, la Mari Carme i la Carina. Primer l'esmorzar. Hem pogut comentar com hem celebrat les festes de Nadal, si més no la primera part, perquè encara queda Cap d'Any i Reis! 
De seguida ja  surt el tema que ha fet tornar boges a la Rosie i a la Mari Carme: les gorres teixides amb la tècnica del jacquard. Ara tot són flocs de neu, arbres, rens, estrelles, etc. A la pàgina del Pinterest hi hem trobart tot de motius que ens han enamorat.
La Rosie ens ha recordat la classe de la Caterina el dia que ens va explicar l'elàstic tubular. Tant és així que ha fet el tubular d'una gorra que ha de teixir la Mari Carme, i hem entès 'el seu funcionament'!! I això ens alegra moltíssim!!

La Rosie, que està molt treballadora, ha acabat just avui la manta de la temperatura. Una manta que va variant els colors segons la temperatura màxima de cada dia. 365 passades a punt d'arròs. I just avui, 31 de desembre, ha fet l'última passada. Mireu quina manta més espectacular!
                                     
La Marisol està teixint un ponxo. Sense patró, se'l va inventant a mida que va teixint. Això només ho poden fer les expertes...
La Neus està molt entretinguda també amb un jersei color caldera. Està gaudint molt perquè és el primer jersei que fa. Tot un repte!
La Carina ens ha ensenyat el moneder i la gorra que ha estat fent durant les festes. 

I durant el matí ha estat teixint un xal amb un patró força senzill perquè el color variat de la llana és el protagonista: Royal de Valeria di Roma. El patró es diu Panorama Stole de Katre Lore.
L'estona ens ha passat volant, com sempre. Bé, com sempre no. Perquè avui hem tingut fins i tot un truc de màgia! Ens l'ha fet la Rosie, tota una showwoman!
I això és tot per avui i per aquest any. Esperem que l'any vinent ens porti més estones com aquestes que passem teixint i xerrant, i compartint.
Des d'aquí molts ànims a la Lianta Isabel, que sabem que està passant per uns moments especialment tristos. Una abraçada, Isabel.
I a tots vosaltres els nostres millors desitjos per a l'Any 2018. Que vingui carregat de llanes i fils, i molts projectes!!
Bon Any Nou!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada