dilluns, 18 de desembre del 2017

Venda solidària per La Marató TV3 2017


 Aquesta setmana el post serà diferent, serà especial... serà Maratonià!!!




Mentre estem escrivint aquest post per TV3 estan emetent La Marató, aquesta causa solidària que ens té el cor robat a molta gent.
La nostra societat sovint es mobilitza per tirar endavant causes solidàries, per ajudar en el que calgui, en qualsevol tema ja sigui social, mèdic, humà... i nosaltres tenim la mà trencada per "Liarnos" la manualitat al cap i fer-ne una de grossa cada vegada que podem i ens deixen! :) 

Aquest es el 4rt any que hi participem, i la veritat es que n'estem molt orgulloses, cada any hem anat millorant les xifres i l'organització. La primera vegada vàrem organitzar una sessió de teixir en públic amb venda de productes fets per nosaltres inclosa, i ara ja tenim col·laboradors que participen en diferents punts de la parada.



Sempre ens acompanya el fred, però sempre hi ha un gotet de vi calent preparat per la Lianta Rosie o un "Xupito" de Bailey’s que porta la Lianta Silvia per escalfar el cos perquè l'ànima s'escalfa amb la venda que gràcies a tots els que ens seguiu i veniu a la parada feu possible.

Ja fa 4 mesos que treballem activament en aquest projecte, per tant l’excitació de que arriba el dia ens desperta ben d'hora al matí, i cap a les 9 ja estàvem muntant parada i organitzant perquè tot es veiés bé, que no era tasca fàcil.



Les espelmes decorades, tan boniques, havien de veure´s be. Tota la part de bijuteria era novetat, per això hi vàrem dedicar un espai gran. 

També als Tions que es van exhaurir tots!!
Seguit hi vàrem col·locar els clauers tèxtils i els detalls per els arbres de Nadal, els moneders, els targeters, els recollidors d’auriculars. Tot seguit La roba de nen petit, les gorres i les bufandes infantils, per acabar amb tota la col·lecció de gorres, bufandes i colls tant per a home com per a dona, xals.... en fi, un munt de productes que hem estat teixint i elaborant dedicant-hi moltes estones i ganes.

Des d' aquí volem agrair a Katia, la seva gran ajuda, cedint-nos totes les llanes, amb les què  vàrem fer totes les labors.






A tots els comerciants que han col·laborat per poder montar la SuperPanera! Aquí podeu trobar l’enllaç d’agraïments que vàrem publicar a la prèvia.



Als mitjans de comunicació que han fet públic l'event i l'han fet arribar aquest dia mes enllà de les nostres xarxes, desinteressadament.



A la família!!!!! A la nostra família, amics propers i no tan propers que s’han mobilitzat per poder fer una acció com aquesta que ens fa estar molt orgulloses de pertànyer a aquesta part de la societat, la que s’implica, la que ajuda, la solidària.

I sobretot a vosaltres que ens seguiu a les xarxes socials, i feu amb les vostres visites i "likes" que ens mantinguem aquí, informant i gaudint de les manualitats i de bones quedades!!




Gràcies! #liantesperlamarató #Gràcies #Solidaris #LesliantesdelaTroka #LaMaratótv3 #Malaltiesinfeccioses





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada