diumenge, 10 de desembre del 2017

Sabadell, Barcelona, 10 de desembre de 2017






Hola de nou!
Aquest diumenge les agulles no paren! Ens hem trobat de nou portant les últimes creacions per a la venda per a la Marató de TV3 que realitzarem dissabte vinent al Racó del Campanar a Sabadell. Us hi esperem!
De bon matí ha arribat la Sònia que, com que treballa els dissabtes, feia dies que no podia venir. Ja en tenia moltes ganes! Al poc han arribat la Marisol, la Carina, la Rosie, la Mari Carme, la Sílvia i la Caterina. També ens ha vingut a visitar la Roser, encara convalescent. Aviat estarà bé del tot i podrà tornar a cosir les peces tant boniques que fa.
De seguida hem començat a posar sobre la taula les últimes creacions pròpies i de mares, sogres, cunyades i amigues que ens han estat ajudant des de les seves cases.
Mireu quines piles...






 Gorres, colls, mitjons, robetes per nadons, clauers.....

I malgrat tot el material que ja tenim, encara anem acabant peces







 Mireu que be li queda a la nostra model una de les gorres que ja tenim acabades
 Avui les nostres converses han estat "monotema": com quedem?, etiquetes?, qui demana la clau de la gàbia de  taules i cadires que ens cedeix l'ajuntament?... posem aquest cartell o aquest altre?... tenim la carpa a punt ? i la tela per sobre les taules?... com veieu ultimant detalls!

La Neus ha fet una prèvia avui a la fira d'Àger, ha posat parada i ha fet una recaptació de 376 €!!!!
Recordeu que la recaptació íntegra va a la Marató.
Ja hem començat!... I seguim...





Us esperem el proper dissabte a la parada del Racó del Campanar i qualsevol diumenge, com sempre, als jardinets de la Granja Urpí de Sabadell.
Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada