dilluns, 13 de novembre del 2017

Sabadell, Barcelona, 12 de Noviembre de 2017




Aquest matí hem tingut quedada de nou, la veritat es que en teniem ganes, ara que ve el fred, un bon cafetonet, una estona de tertúlia amb unes agulles i unes troques son un gran plan!

Aixi que ens hem trobat unes quantes, avui, La MariCarme, la Carina, La Marisol, La Silvia i la Neus, totes portàvem llanes i totes un projecte definit, aqui us ho expliquem!

La Marisol, la Carina i la Neus, teixien per la Marató.
Colls, mantes i Gorros, bones propostes d'abric per aquest hivern que ja tenim aqui. Els patrons son fàcils i bastant ràpits.

La Marisol, esta fent una manta per nadó amb la llana Merino Classic de Katia.


La Carina, treballa un patró que té molt èxit amb la llana Azteka de Katia. Es un coll amb punts de canalé, punt del dret i punt del revés.


La Neus, treballa amb una madeixa doblada, amb dues llanes diferents la Shadow i la Polaris les dues de Katia.
El patró es ben sencill, el va crear l'any passat la Lianta Sonia.
91 punts, 5 punts del dret i 2 del revés! Fins que s'acabi la llana!


Per altre banda la MariCarme i la Silvia, han teixit projectes propis.

La Silvia, esta fent un barret! siii! un de molt divertit ja ho veureu! està fet amb crochet i amb detalls que us fareu un tip de riure quan estigui acabat!
Foto mes endevant :)

La MariCarme ha començat aquesta setmana un jersey molt bonic que ha creat Les Jardins de Juliette, un Kal que podeu seguir al Facebook i que es diu Jersey Frida, anirem veien com avança, perquè en aquest Kal ens hi hem apuntat unes quantes!.


La Rosie, porta uns dies molt enfeinada per horaris laborals i això no l'hi fa possible venir presencialment a les quedades, pero les mans no l'hi paren, mireu quines gorres mes boniques a enllestit aquesta setmana!
La llana es l'Aran i com la resta, també es de Katia.

 

Amb tota aquesta feina, ja us podeu imaginar, hem xerrat i rigut com sempre, hem trobat a faltar les que avui no han pogut venir i esperem que el proper dia us poguem explicar mes coses!



Abraçades a totes i fins la setmana vinent!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada