dimecres, 15 de novembre del 2017

Organizamos: Venta solidaria para La Mataró de TV3 2017

Texto en ESPAÑOL más abajo

Estem molt contentes d'anunciar un any més, la nostra venda de productes fets a mà on la recaptació és integra per a La Marató de TV3. Com haureu pogut llegir en els últims resums de les nostres quedades dominicals, fa setmanes que treballem en això.
Sinó ho coneixeu, TV3 és la televisió pública de Catalunya i cada any fan una marató amb l'objectiu de recaptar fons per alguna causa; en aquesta edició destinada a la investigació de les malalties infeccioses.La venda serà el proper dissabte 16 de desembre del 2017 de 10 a 20h, en un emplaçament molt cèntric: al Racó del Campanar de Sabadell (en cas de pluja, diumenge 17 de 9 a 15h)Tindrem una gran varietat de productes com gorres infantils i d'adult, colls i bufandes, bufs per a nens de folre polar, etc. També hi haurà espelmes pintades, collarets, polseres i clauers.


Tot fet a mà, i el més important: els beneficis seran íntegrament donats a la Marató!
El 2015 vam recaptar 1.800 € i l'any passat, 2017, van ser 3.236 €. Ens ajudeu a superar-lo?

Us informem que, donat l'èxit de la pre-venda online de l'any anterior, en la qual vam recaptar 800 € abans de la venda oficial, repetim en aquesta ocasió!
A partir d'avui, fins al pròxim divendres 15 de desembre, podeu comprar de manera anticipada. El funcionament és el següent:
-          A través de Facebook: En l'Àlbum de fotos de Venda anticipada (AQUÍ) trobareu els productes disponibles actualment. Envia'ns un missatge pel Messenger de Facebook indicant la referència.
-      Per internet: AQUÍ trobareu els productes disponibles actualment. Envia'ns un correu electrònic a lesliantesdelatroka@gmail.com indicant la referència.
Nosaltres us contestarem per acordar dia de lliurament i hora. Si coneixes alguna lianta, contacta amb ella directament.

Avís: Tots els productes reservats que no s’hagin pagat abans de divendres 15, es posaran a la venda el dissabte 16 a les 10h

També repetim el sorteig d'un espectacular lot de productes donats pels comerciants. A principis de desembre, us informarem del funcionament i el llistat complert del productes i establiments col·laboradors.

Tot això no hauria estat possible sense la generosa donació de cabdells per part de la filatura catalana Katia i peces de bisuteria de Pilar Gracía (després del tancament de la botiga Fantasía de Rubí)
Agraïm també la donació de bosses d'Industrial Bolsera i la il·luminació de la parada a càrrec de Raul Alquézar. Les liantes també volem donar les gràcies a tots els familiars i amics que estan ajudant a crear productes.

Nosaltres seguirem teixint i creant nous models fins al mateix dissabte 16, així que no dubtis a passar a veure les meravelles que tenim, regals ideals per aquestes dates nadalenques que s'aproximen.
________________________________________________________________

Estamos muy contentas de anunciar un año más, nuestra venta de productos hechos a mano, cuya recaudación es integra para La Marató de TV3. Como habréis podido leer en los últimos resúmenes de nuestras quedadas dominicales, hace semanas que trabajamos en ello.
Sino lo conocéis, TV3 es la televisión pública de Cataluña y cada año hacen una maratón cuyo objetivo es recaudar fondos para alguna causa; en esta edición destinada a la investigación de las enfermedades infecciosas.

La venta será el próximo sábado 16 de diciembre del 2017 de 10 a 20h, en un emplazamiento muy céntrico: el Racó del Campanar de Sabadell, Barcelona (en caso de lluvia, domingo 17 de 9 a 15h)

Tendremos una gran variedad de productos como gorros infantiles y de adulto, cuellos y bufandas, bufs para niños de forro polar, etc. También habrá velas pintadas, collares, pulseras y llaveros.
Todo hecho a mano, y lo más importante: los beneficios serán íntegramente donados a la Marató!
En 2015 recaudamos 1.800€ y el año pasado, 2017, fueron 3.236€. Nos ayudáis a superarlo? 

Os informamos que, dado el éxito de la pre-venta online del año anterior, en la cual recaudamos 800€ antes de la venta oficial, ¡repetimos en esta ocasión!
A partir de hoy, hasta el próximo Viernes 15 de diciembre, podéis comprar de manera anticipada. El funcionamiento es el siguiente:
-      A través de Facebook: En el Álbum de fotos de Venta anticipada (AQUÍ) encontraréis los productos disponibles actualmente. Envíanos un mensaje por el Messenger de Facebook indicando la referencia.
-      Por internet: en AQUÍ encontraréis los productos disponibles actualmente. Envíanos un email a lesliantesdelatroka@gmail.com indicando la referencia.
Nosotros os contestaremos para acordar día de entrega y hora. Si conoces alguna lianta, contacta con ella directamente.

Aviso: Todos los productos que no se hayan pagado antes del viernes 15 se pondrán a la venta el sábado 16 a las 10h.

También repetimos el sorteo de un lote de productos donados por establecimientos comerciales. A principios de diciembre os informaremos del funcionamiento y listado completo de productos y establecimientos colaboradores.

Todo esto no hubiera sido posible sin la generosa donación de ovillos por parte de la hilatura catalana Katia y piezas de bisutería de Pilar Gracía (después del cierre de la tienda Fantasía de Rubí)
Agradecemos también la donación de bolsas de Industrial Bolsera y la iluminación de la parada a cargo de Raul Alquézar. Las liantes también queremos dar las gracias a todos los familiares y amigos que están ayudando a crear productos.


Nosotras seguiremos tejiendo y creando nuevos modelos hasta el mismo sábado 16, así que no dudes en pasar a ver las maravillas que tenemos, regalos ideales para estas fechas navideñas que se aproximan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada