dilluns, 30 d’octubre del 2017

Sabadell, Barcelona, 29 de Octubre de 2017

Avui ha fet un bon dia, poc a poc comença a fer més fred, ens seguim trobant als Jardinets de la Granja Urpí, però ara ens podeu trobar a dins del recinte del bar.

Avui ens hem trobat per passar una bona estona La Carina, La Marisol, la Pepita, L'Isabel i la Neus, han vingut a saludar una estoneta la Rosie i la seva filla Anna i han fet un cafetó amb nosaltres.
Hem esmorzat i de seguit ens hem posat a gaudir d'un diumenge de fils i tertúlia.


Avui entre altres coses hem parlat de Katia, gran colaborador de les nostres accions. Aquest any ens ha donat, altre vegada caixes de llanes de diferents gruixos per poder així dur a terme la nostra activitat mes important que es col.laborar a la Marató que tv3 cada d'any organitza. 
La veritat es que ens fa moltíssima il.lusió, l'any passat vàrem tenir una gran participació tant interna com externa, vàrem vendre moltíssim i la recaptació va ser molt important i n'estem molt orgullosses! Aquí podeu trobar el post de l'any passat. Mireu quina pila!!Ja comencem a tenir una mica de fons de material, just la Lianta Esther a començat a fer fotografies dels que ja estan enllestits.
Com cada any hi haurà diversitat de coses! 
Aquí us posem una petita mostra, la veritat es que promet... ;)Productes fets amb llanes o cotons com ara Colls circulars i Gorres.


Boniques espelmes decorades a mà que pinta la Lianta Eli, l'any passat van volar totes!!!


La Lianta Pili, fa Tions de totes mides, grans, petits i tots molt bufons!!! 

I més coses que ja anireu veient poc a poc en propers post que anirem fent!

Així es que avui ja us podeu imaginar, que la conversa a estat quasi bé tota dels projectes que individualment podem fer per la Marató. 


L'Isabel, comença una gorra de color rosa, avui just a fet la primera passada, fil de cotó doblat a dos caps, per poder fer-ho amb agulla mes gruixuda i fer una mica més de via.


La Carina ha acabat la bufanda que feia la setmana passada i n'ha començat una altre, amb el mateix punt i el mateix disseny, l'any passat aquest model va tenir molt èxit i aquest any tenim de nou aquesta llaneta tan bonica de mohair i aprofitarem per fer un model que segur que triomfa!La Marisol, està fent, també amb fil a dos caps i agulla del 6 una gorra, que estem segures que quedarà mot bonic, es dels models que pengen una mica del darrera i que afavoreixen tant.

La Neus, aquesta vegada no teixia per la Marató, diu que no passa prou via i que prefereix cosir, així que està pensant fer uns colls de teixit que va trobar l'Eli a pinterest, segur que quedaran xulissims! 
A veure si la propera setmana té algun fet i podem penjar fotografia. 
Per ara està començant un coll que ha trobat al Instagram de Purl Soho de NYC. On podeu trobar projectes i patrons gratuïts i molt bonics.


La Pepita, ha deixat enllestit un coll circular per noi en color marró fosc, ben xulo! 
La Rosie ens ha passat des de casa, abans de sortir, aquest coll que quasi està també enllestit i també anirà destinat a la Marató. Té un disseny molt bonic, quan estigui acabat ja veureu!


La Mari Carme, avui no ha pogut venir perquè estava de cap de setmana rural, però con que no pot parar quieta a estat provant nous punts, aquests son "punts de picot", molt xulos! ja veurem on els col.loca... :)

I així hem passat el matí, anar fent i menjant! l'Isabel, de camí a la quedada ha passat per el Passeig i ha comprat a les paradetes de la canalla de les escoles, unes castanyes i uns quants dolços!... i una miqueta si que hem menjat!

Bona Castanyada i Bon Halloween!!!Fins la setmana que bé!
______________________________________________________

Hoy ha hecho un buen día, poco a poco comienza a hacer más frío, nos seguimos encontrando en los Jardinets de la Granja Urpí, pero ahora nos puedes encontrar dentro del recinto del bar.
Hoy hemos asistido al encuentro y así pasar un buen rato Carina, Marisol, Pepita, Isabel y Neus, han venido a saludar un rato Rosie y su hija Anna y han tomado un café con nosotras.Hemos desayunado y enseguida nos hemos puesto a disfrutar de un domingo de hilos y conversación.
Hoy entre otras cosas hemos hablado de Katia, gran colaborador de nuestras acciones. Este año nos ha dado, otra vez cajas de lanas de diferentes espesores para poder llevar a cabo nuestra actividad más importante, que es colaborar en la Marató que tv3 cada de año organiza.La verdad es que nos hace muchísima ilusión, el año pasado tuvimos una gran participación tanto interna como externa, vendimos muchísimo y la recaudación fue muy importante y estamos muy orgullosas! Aquí puedes encontrar el post del año pasado. Mirad qué montón !!
Ya empezamos a tener un poco de fondo de material, justo la liante Esther a empezado a tomar fotografías de los que ya están listos.Como cada año habrá diversidad de cosas!Aquí os ponemos una pequeña muestra, la verdad es que promete ...;) 

Productos hechos con lanas o algodones como Cuellos circulares y Gorras.
Bonitas velas decoradas a mano que pinta la lianta Eli, el año pasado volaron todas !!!
La lianta Pili, hace Tiò de todos los tamaños, grandes, pequeños y todos muy bonitos!!!
Y más cosas que ya iréis viendo poco a poco en próximos post que iremos haciendo!
Así es que hoy ya os podeis imaginar, que la conversación a estado casi toda sobre proyectos que individualmente podemos hacer para la Maratón.
Isabel, comienza un gorro de color rosa, hoy justo a hecho la primera pasada, hilo de algodón doblado a dos cabezas, para poder hacerlo con aguja más gruesa y hacer un poco más de vía. 

Carina ha terminado la bufanda que hacía la semana pasada y ha empezado otra, con el mismo punto y el mismo diseño, el año pasado este modelo tuvo mucho éxito y este año tenemos de nuevo esta lanita tan bonita de mohair y aprovecharemos para hacer un modelo que seguro que triunfa! 
Marisol, está haciendo, también con hilo a dos cabos y aguja del 6 un gorro, que estamos seguras que quedará bonito, es de los modelos que cuelgan un poco de atrás y que favorecen tanto. 
Neus, esta vez no tejía para la Marató, dice que no le cunde y que prefiere coser, así que está pensando hacer unos cuellos de tejido que encontró Eli a pinterest, seguro que quedarán chulísimos!

A ver si la próxima semana tiene alguno hecho y podemos colgar fotografía.Por ahora está empezando un cuello que ha encontrado en Instagram de Purl Soho de NYC. Dónde puedes encontrar proyectos y patrones gratuitos y muy bonitos.Pepita, ha dejado listo un cuello circular por chico en color marrón oscuro, bien chulo!
 
Rosie nos ha pasado desde casa, antes de salir, este cuello que casi está también listo y también irá destinado a la Marató. Tiene un diseño muy bonito, cuando esté terminado ya veréis!
Mari Carmen, hoy no ha podido venir porque estaba de fin de semana rural, pero con que no puede parar quieta en estado probando nuevos puntos, estos son "punto de picot", muy chulos! ya veremos donde los coloca ... :)
Y así hemos pasado la mañana, haciendo y comiendo. Isabel, de camino a la quedada ha pasado por el Paseo y ha comprado en los puestos de los niños de las escuelas, unas castañas y unos cuantos dulces! y un poquito si que las hemos probado!
Buena Castañada y Buen Halloween !!!
Hasta la semana que viene!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada