dilluns, 23 d’octubre del 2017

Sabadell, Barcelona, 22 d'octubre de 2017


Hola de nou!
Ara si, amb una mica de fresqueta ens tornem a trobar aquest diumenge. Avui a l'interior de l'edifici als jardinets de la Granja Urpí. Es que teixir a fora ja comença a ser una mica complicat.
A dins, l'ambient és d'alló més acollidor.
De bon matí es troben la Carina, la Mari, la Pepita i la Isabel. També la Caterina i la Josefina. Poc després va arribar la Marisol.
A la foto de dalt, podeu veure una bufanda que està teixint la Caterina amb unes llanes molt dolces, per a nadó o nen petit. També vol fer una gorra amb la mateixa llana, alternant la combinació de colors. De segur que li quedarà preciós!
Algunes de les liantes ja estan preparant material per a la jornada de la Marató de TV3, com ara aquestes gorres de la Rosie



 
 

aquest xal fet amb un fil gris, molt suau de la casa Katia que ens va quedar per fer l'any anterior.

Aquest any també col·laborarem amb aquesta celebració preparant peces teixides amb llana de diferents donacions. Ja estem esperant que arribin les primeres caixes... 
De moment estem teixint les últimes troques que ens queden de l'any anterior. Son algunes llanes primetes que no vam tenir temps d'aprofitar. Ens las vam repartir i, aquest any, les trobareu transformades en boniques peces a la nostra paradeta. Seguirem informant!

Mentre no comencem les noves peces, cada una de nosaltres va continuar amb algunes peces pròpies que estem fent en aquest moment.
La Josefina vol fer aquesta carbasseta per la festa de la Castanyada. Com que no recordava exactament com es feia el punt va demanar ajuda a la nostra "enciclopèdia particular" la Caterina, a la que podeu veure a la foto de sota ensenyant-la a fer aquest punt.

 A més també ens va recordar la tècnica per teixir un elàstic doble que queda molt bé per a mànigues i gorres, perquè no s'esllanega i queda molt subjecte. Què faríem sense la seva experiència!
La Marisol està brodant una samarreta amb unes flors ben boniques.
 I la Pepita està fent un nou xal amb llana degradada Mondial que ens ha agradat molt aquest estiu i amb la que moltes liantes hem treballat aquest estiu.
I la Isabel està preparant una bota de Nadal per a un dels seus néts. Dona previsora! Ha començat a preparar les coses de Nadal amb molt de temps. 

 
La Mari teixeix una gorra aprofitan uns restos de llana que vam comprar fa un parell d´anys al Aldi varies liantes
 
 
I, fins aquí la crònica d'aquesta setmana. Si vols passar una bona estona compartint les els teus projectes i xerrar molt, no dubtis a venir als jardinets de la Granja Urpí de Sabadell qualsevol diumenge, de dos quarts d'onze fins a la una, aproximadament. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada