diumenge, 10 de setembre del 2017

Sabadell, Barcelona, 10 de setembre de 2017


+
Hola de nou!
Després d'aquests dies de vacances, tornem a ser aquí!
La setmana passada ja vam fer una “minikedada” de Festa Major, les poquetes que érem a Sabadell.
Aquestes fotos són de diumenge passat. 
 
Els ninos de la Rosie.
El top que està fent la Marisol
El xal de la Carina,
i el que està fent la Rosie.
 
i les gorres que la Sílvia està fent per als treballadors de la seva empresa.


I aquesta setmana hem fet la kedada a la plaça del Treball, convidades per la Susagna Navó del taller de costura “TXIT, tot en costura”, que organitzava una fira d’artesans al barri coincidint amb una trobada de gegants i capgrossos a la plaça.

L’ambient a la plaça era de Festa Major! A 2/4 de 10 han arribat la Carina i la Marisol. Ja hi havia tot de colles preparades. Poc després ha arribat la Rosie i hem començat a col·locar les nostres taules. Ens hem posat a sota el mateix pi que l’any passat. Feia molt de goig veure tot de grups de gent amb la mateixa camisa, i gralles i tabals.... Moltes famílies passejant. Un grup d’avis i no tan avis jugant a la petanca. Les parades dels artesans...

Sota el nostre pi han anat arribant més liantes: l’Anna, la Neus, la Roser, la Pili....
I, com sempre aquí teniu una mostra del que estem fent...

La Carina està fent un xal amb aquest fil de la casa Katia que tant ens ha agradat aquest estiu. Està format per quatre caps de diferents colors que van canviant progressivament. Us heu fixat en el calat? Segur que li quedarà preciós!
L’Anna tot just està muntant punts per a un xal amb el mateix tipus de fil. En aquests cas de la marcaLollipop.
 La Roser ha portat aquesta bonica motxilla que ha confeccionat, com totes les que fa, amb roba reciclada. Li ha quedat maquíssima!
La Neus ha recuperat una vella labor que   tenia començada. Està fent unes floretes amb cordill per a confeccionar un necesser. Té un aspecte molt natural, però trigarà una mica. El fil és molt prim i necessita moltes flors. Segur que, quan l’acabi, haurà valgut la pena.
 I  avui se’ns ha unit la Gayle, Una noia irlandesa que també teixeix. Ara està fent una bufanda calada a dos agulles i, a sota,  podeu veure la bossa de ganxet que portava. Esperem que hagi gaudit tant com nosaltres i que continuï venint!
I, a tots vosaltres, si us animeu a compartir una estona de fer manualitats i , sobre tot, de riure i xerrar, recordeu que ens trobem els diumenges als Jardinets de la Granja Urpí de Sabadell, a partir de quarts de deu fins a la una del mig dia, més o menys.

Us hi esperem! Fins diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada