diumenge, 9 de juliol del 2017

Sabadell, Barcelona, 9 de juliol del 2017

Bona tarda a tothom!
Avui la calor ha tornat a apretar, i de valent! Però als Jardinets de la Granja Urpí s’hi està d’allò més bé, sota l’ombra d’un arbre i amb algun refresc que ens ajuda a calmar la set.
Feia alguns diumenges que no fèiem quedada, però és que ja se sap... arriba l’estiu i la platja, la piscina, la muntanya o les trobades familiars ens ho han impedit. Per això avui hi hem anat amb moltes ganes!
La Marisol ha estat la més matinera; després ha arribat la resta: la Rosie, la Isabel, la Pepita, la Mari Carme, la Neus, la Mari Valle i la Carina.
Durant la setmana algunes liantes hem vist uns projectes que ha comunicat ROSAS CRAFTS amb LES JARDINS DE JULIETTE a través d’instagram. I què ha passat? Doncs que ens n’hem enamorat...
La Mari Carme es va oferir a comprar el material: KATIA SPRING RAINBOW i LOLLIPOOP. I avui ens l’ha portat a les que havíem fet comanda. Les combinacions de colors són espectaculars, oi que sí?
Ja hem fet algun xal amb el fil també degradat de LE MONDIAL, però anem veient nous colors i ens anem animant a provar-los.
Mireu les labors que hem estat teixint i cosint avui, mentre xerràvem de les nostres coses.
La Rosie fa un xal en colors cru, gris i diversos tons de rosa, amb la llana SCHEEPJES STONE WASHED. La Rosie és una màquina de teixir... crec que va a xal per setmana!!
La Marisol, amb el fil degradat de LE MONDIAL fa un xal amb el mateix patró que la Rosie. Bé... el mateix no. La Marisol sempre fa les seves pròpies versions!
La Isabel... què en farem de la Isabel? Encara no ha acabat el xal blanc de ganxet. Diu que li falta poquet. Sort que el fil no caduca, que si no... (és broma Isabel  😉)
La Pepita ens ha sorprès fent banderoles per a la seva filla Tina. N’ha fet de diversos colors, i a la quedada hem pogut veure com n’ha acabat una en color blanc.
La Neus ha estat brodant un teixit amb la tècnica BORO. En alguna altra crònica ja us hem comentat que així és com anomenen al Japó el que aquí en diem sargir.
La Mari Valle vol fer un vestidet per a una nena petita, combinant  ganxet a la part del pit i la resta amb robeta. Ha estat comentat la labor amb la Pepita, que n’ha fet uns quants d’aquests vestits per a la seva neta. Per fer una proba ha teixit un quadrat petit. Ha semblat que li pot anar bé.
La Mari Carme també fa un xal amb el mateix patró que la Rosie i la Marisol, però amb uns altres tons.
La Carina també fa servir el fil degradat. Està fent un xal en tons fúcsia i lila però el patró és diferent. Sembla un joc de dames.

A darrera hora ha vingut l’Anna, que també havia fet comanda de fil.

I com sempre ens ha passat el matí volant. Ja veieu que no parem, encara que la calor apreti.

Fins aviat!

1 comentari:

  1. Que ganitas tenia de poder acudir a una quedada de nuevo...... quina alegria poder compartir amb vosaltres aquestes estones de mati de diumenge xerran i teixin.... noies, estic agraida sempre de la vostre companyia.

    ResponElimina