diumenge, 4 de juny del 2017

Sabadell, Barcelona, 4 de juny de 2017

Avui la pluja ens ha fet una mala passada. Teníem intenció de fer la quedada als Jardinets de la Granja Urpí, però ha plogut una mica i hem decidit fer la trobada a l’interior de la granja. Més tard ha sortit el sol, però hem continuat dins perquè també hi estem molt a gust.
Les més matineres, la Sònia, la Clara, l’Esther i la Marisol. Després han arribat la resta: la Carina, la Isabel, la Pepita, la Rosie, la Sílvia i la Roser.

Mentre esmorzàvem la Isabel ens ha ensenyat les seves noves adquisicions. No cal dir que fa col·lecció de didals. N’hi ha de ben originals!
Com sempre ens ha passat el matí volant alhora que les agulles no paraven de teixir i cosir. I hem xerrat molt. Els nostres projectes i labors són sempre el tema principal de conversa: que si amb quina llana ho fas, que si fa molt que ho teixeixes, que si les agulles, que si la roba, que què faràs després... en fi. També hem parlat de cotxes (sí.. ho heu llegit bé, de cotxes), de les activitats dels nens durant l’estiu, de lo difícil que ho té el jovent per independitzar-se, de recomanacions de lectura, etc.

Aquí teniu algunes imatges del que hem estat treballant aquest matí.

La Roser cosia el forro d’una bossa que ha fet a una amiga, amb butxaca inclosa.

La Marisol està a punt d’acabar el seu jersei d’estiu.

La Sònia continua amb els seus coixins.

L’Esther, que ha vingut avui per primer cop, està fent una manta per al sofà, amb tires teixides amb llanes de diferents colors. Avui li ha tocat el torn al color rosa.

Esperem que hagi passat una bona estona i que ens torni a veure ben aviat.

La Sílvia ha fet un parell de quadres de la manta de la temperatura.

La Rosie ens ha pogut ensenyar el xal acabat. Maquíssim!!

Però com a bona lianta, ja n’està fent un altre, amb el fil amb colors degradats.

La Pepita no ens ha aclarit què està fent. Només que, de moment, fa un cordonet amb ganxet... Què serà?

La Isabel continua fent el xal anomenat  ‘Eternitat’. Si mireu les 15 o 20 darreres cròniques podreu veure’n l’evolució... (Isabel, és broma... J)

Recordeu la roba brodada amb la tècnica Sashiko que la Carina feia la setmana passada? Doncs s’ha convertit en un moneder.

I com que el Sashiko s’està convertint en una obsessió, també ha estat brodant una estona una roba que ja ve amb el dibuix preimprès, i que segons ens ha explicat acabarà sent un coixí.


I també ha començat un altre xal amb fil de colors degradats.

Ja ho veieu, un no parar...

Vinga, animeu-vos i veniu a passar una estona amb nosaltres!
Fins aviat!

1 comentari:

  1. Uhii Carina, aquet kit de sashiko no te l´he vist, que amagat que ho tenies, jejeje, pillina
    Gracies per la cronica noies.

    ResponElimina