diumenge, 18 de juny del 2017

Sabadell, Barcelona 18 de juny de 2017
Fa calor!
Molta calor!

Malgrat tot, un grup de valentes liantes ens hem trobat avui també als jardinets de la granja Urpí.
Les més matineres, la Sónia, la Clara i la Rosie han agafat lloc sota un dels til·lers enormes que hi ha als jardins. Encara no havien posat les taules, però elles ja estaven allà, guardant lloc!

Un cop demanat l'esmorzar, totes tres s'han posat a la feina. La Sònia continua fent coixins per aprofitar les restes de llana. Ja n´'hi queden poquetes. La Rosie ha tornat a portar un brodat a mig punt que fa temps que està fent. En aquests moments està fent un xal molt bonic, però com que te calats no l'ha portat. I es que ens coneix! Amb tanta xarrera segur que no pot comptar punts!

  

I la Clara està llegint el segon volum de les "Memorias de Idhun" . De moment li està agradant molt, tot i que en alguns moments els seus comentaris semblaven una mica enfadats, ja se sap, els personatges de novel·la no sempre fan el que el lector vol!

 

Per sort, també ha portat una altra de les seves aficions, a part de la dansa, el cub de Rubik!

Al poc ha arribat la Marisol que, després d'acabar el seu jersey de cotó, ja ha començat un projecte nou. Serà un xal d'estiu amb aquest fil que va cambiant de color. Segur que li quedarà ben bonic!


La Carina ha arribat de seguida i ha continuat brodant libèl·lules amb la tècnica de Sashiko, que tan bons resultats dóna. L'hi està quedant espectacular. Serà un coixí preciós!

  

Poc després ha arribat la Caterina, que encara està convalescent després de la caiguda que va tenir. Sort que és una dona molt forta! Avui ens ha portat un pom de flors de ganxet preciós que està fent, amb roses i cales; un xal de petxines que ja ha acabat  i...

 

... uns grannys que es convertiran també en flors!

Ja tenim ganes de veure'n els resultats.

També ha portat una pila d' articles de bijuteria que fa la seva filla, que també és una artista.


Us heu fixat que bé li queden els braçalets a la Rosie?

Avui, tot i que erem poquetes, hem parlat d'un munt de cosses, de final de curs, de les ganes que tenim de fer vacances, de dansa ( i és que la Clara sembla la protagonista d'un quadre de Degàs, en les fotos que li va fer el seu pare en el festival de final de curs). De receptes de cuina, com fer una bona coca de llardons (ara que s'acosta St. Joan), una pavlova o un strudel. De sèries a les que ens hem enganxat: "el Pont" amb la seva protagonista tan especial, de "Absuelto" que ens han recomanat molt, tot i que no ens han volgut explicar gaire per no fer "spoiler"i, fins i tot, de Dolly Parton i de la seva cançó "I Will Always Love You" i altres cantants de country com Linda Ronstadt i Emmylou Harris! Hi ha liantes que són més de Dolly Parton i n'hi ha que són més de Witney Huston!

I així, rient, xerrant, teixint, cosint i sobre tot compartint una bona estona hem passat el matì. Si vols passar una bona estona amb nosaltres, t'esperem cada diumenge als jardintes de la granja Upí de Sabadell cap a les 10:30 i fins les 13:30 aproximadament. 
Fins aviat!Hace calor!
Mucha calor!

A pesar de ello, un grupo de valientes "liantas" nos hemos encontrado hoy también en los "jardinets de la granja Urpí" de Sabadell.

Les más mañaneras, Sónia, Clara y Rosie se han puesto bajo uno de los tilos enormes que hay en los jardines. Aún no habían puesto las mesas, pero ellas ya estaban allí, guardando sitio!

Después de desayunar, las tres se han puesto a trabajar. Sònia continua haciendo unos cojines para aprovechar restos de lana. Ya le queda poquita. Rosie ha vuelto a traer un bordado a medio punto que ya hace tiempo que está haciendo. En estos momentos está haciendo un chal muy bonito, pero como que tiene calados, no lo ha traído. Y es que nos conoce! Con tanta charla seguro que no puede contar puntos!

  

Clara está leyendo el segundo volumen de "Memorias de Idhun" . De momento le está gustando mucho, aunque en algunos momentos sus comentarios parecían un poco enfadados, ya se sabe, ¡los personajes de novela no siempre hacen lo que el lector quiere!

 

Por suerte, también ha traído otra de sus aficiones, a parte de la danza, el cubo de Rubik!

Poco después ha llegado Marisol que, después de acabar su jersey de algodón, ya ha empezado un proyecto nuevo. Será un chal de verano con este hilo que va cambiando de color. Seguro que le quedará bien bonito!


Carina ha llegado enseguida y ha continuado bordando libélulas con la técnica de Sachiko, que da unos resultados buenísimos . Le está quedando espectacular. Será un cojín precioso!

  

Poco después ha llegado Caterina, que aún está convaleciente de la caída que tuvo. Suerte que es una mujer muy fuerte! Hoy nos ha traído un ramo de flores de ganchillo precioso que está haciendo, con rosas y calas; un chal de conchas que ya ha acabado  y...

 

... unos grannys que también se convertirán en flores!

Ja tenemos ganas de ver los resultados.

También ha traído un montón de artículos de bisutería que hace  su hija, que también es una artista.


Os habéis fijado que bien  le sientan las pulseras a Rosie?

Hoy, aunque eramos pocas, hemos hablado de un montón de cosas, de final de curso, de las ganas que tenemos de hacer vacaciones, de danza ( porque Clara parece la protagonista de un cuadro de Degàs, en las fotos que le hizo su padre en el festival de final de curso). De recetas de cocina, como hacer una buena "coca de llardons" ahora que se acerca San Juan, una pavlova o un strudel. De series a les que nos hemos enganchado: "el Puente" con su protagonista tan especial, de "Absuelto" que nos han recomendado mucho, aunque no nos han querido explicar demasiado para no hacernos "spoiler" y, incluso, de Dolly Parton i de su canción "I Will Always Love You" y de  otras cantantes de country como Linda Ronstadt y Emmylou Harris! Hay liantes que son más de Dolly Parton y otras que son más de Witney Huston!

Y así, riendo, charlando, tejiendo, cosiendo y, sobre todo compartiendo un bueon rato hemos pasado la mañana. Si quieres pasar un buen rato con nosotras, te esperamos cada domingo en "els jardintes de la granja Upí" de Sabadell desde las 10:30 hasta las 13:30 aproximadamente. 
¡Hasta pronto!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada