dissabte, 3 de juny del 2017

Entrega de pulpos solidarios para bebés prematuros

Català/Español
Al febrer de 2017 vam conèixer la iniciativa solidària danesa de The Danish Octo, que es basa en donar un pop de ganxet als nens prematurs (pesen menys de 1,5 kg o han nascut en menys de 32 setmanes de gestació)
Entre els seus objectius terapèutics destaquen la millora de la respiració i un ritme cardíac més regular, un major nivell d'oxigen a la sang i una menor tendència a treures els tubs i monitors. Però principalment, agafar els seus tentacles millora la seva flexibilitat motora i ajuda al cervell en el seu desenvolupament. També aporten calidesa i un toc de color per suavitzar l'entorn més tecnològic (fred)
 
En febrero de 2017 conocimos la iniciativa solidaria danesa de The Danish Octo , que se basa en dar un pulpo de ganchillo a los niños prematuros (pesan menos de 1,5 kg o han nacido en menos de 32 semanas de gestación)
Entre sus objetivos terapéuticos destacan la mejora de la respiración y un ritmo cardiaco más regular, un mayor nivel de oxígeno en la sangre y una menor tendencia a quitarse los tubos y monitores. Pero principalmente, coger sus tentáculos mejora su flexibilidad motora y ayuda al cerebro en su desarrollo. También aportan calidez y un toque de color para suavizar el entorno más tecnológico (frío)  
A Espanya diverses organitzacions es van unir a aquesta causa, nosaltres vam escollir Noupops.
Aquest dijous vam lliurar pops al punt de recollida
Pedacets de Sabadell, sinó la coneixeu és una autèntica monada dedicada al patchwork.
 
En España varias organizaciones se unieron a esta causa, nosotras escogimos Noupops.
Este jueves entregamos pulpos al punto de recogida Pedacets de Sabadell, sino la conocéis es una auténtica monada dedicada al patchwork.
Molts hospitals s'han sumat a aquesta iniciativa de lliurar pops per afavorir la seva millora clínica.
Des de les liantes esperem que tots aquests hospitals també tinguin o estiguin en camí de tenir protocols respectuosos de part, lactància i criança. Alguns per exemple no deixen alletar o fer pell amb pell al nadó en hores nocturnes.
 
Muchos hospitales se han sumado a esta iniciativa de entregar pulpos para favorecer su mejora clínica.
Desde las liantes esperamos que todos estos hospitales también tengan o estén en camino de tener protocolos respetuosos de parto, lactancia y crianza. Algunos por ejemplo no dejan amamantar o hacer piel con piel al bebé en horas nocturnas.
Aquí teniu tota la informació si en voleu teixir algún: patró, fils aptes, etc.
 
Aquí tenéis toda la información si queréis tejer alguno: patrón, hilos aptos, etc
Esperem que els nostren popets arribin a algún dels 29.000 bebés prematurs que neixen a Espanya anualment (segons la Societat Espanyola de Neonatología SENeo)
 
Esperemos que nuestros pulpitos lleguen a alguno de los 29.000 bebés prematuros que nacen en España anualmente (según la Sociedad Española de Neonatología SENeo)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada