dilluns, 8 de maig del 2017

Sabadell, Barcelona, 7 de Maig de 2017

Hola de nou!

Ahir diumenge, vàrem tornar a reprendre les trobades matinals de diumenge. Després d'un parèntesi de la Setmana Santa, Sant Jordi i la Fira Handmade de Barcelona, la veritat es que ja en teníem ganes!

Érem una bona colla, la Carina, la Silvia, la Caterina, la Pepita, la Isabel, la Neus, l'Imma, la Roser, la Maria Teresa i en ultima instància ha vingut a saludar la Pili, que estava donant un vol per el centre amb la seva família. 
Totes estàvem ben enfeinades, així que tan bon punt hem anat arribant i després de fer el desdejuni que pertoca, ens hem posat a fer feina.


La Carina, ens ha ensenyat, primer de tot el seu nou xal d'estiu, l'hi ha quedat molt bonic! Fa una gama de colors verds i té un acabat de borles que l'hi donen un aire molt actual i bonic!
 
 




Avui la Carina, ha vingut amb fil i agulla, com la Neus, han estat brodant les dues, la Carina està fent un moneder amb brodat Sashiko, seguint la tècnica Boro i la Neus, està fent una bosseta que és un kit que ja fa temps va comprar a la fira Handmade de Kitealo.


La Caterina, està fent una bossa de mà en color blau, seguint el patró que ha trobat en una revista, però hi ha canviat el numero de fil i per tant d'agulla. Quin color mes bonic, oi? anirem veient com avança, tot i que la Caterina, va molt ràpid! segurament que la propera setmana ja el tindrà acabat! 

 
La Pepita, feia uns grannies per fer un vestidet a la seva neta. Ja sabeu!, aquells vestides que porten la part superior de ganxet i la resta de batista, que son tan bonics per l’estiu.

La Isabel, ha teixit una miqueta, i desprès ha repassat totes les revistes que avui n’hi havia moltes!!




La Silvia, seguia amb la seva manta de la temperatura, està avançant molt i l’hi queda molt bonica, la propera setmana, a veure si podem penjar una foto.



L'Imma ens ha ensenyat una bossa per teixit de peu, però amb un munt de compartiments interiors per tal de tenir tot els fils i els estris ben organitzats. 
La Roser, ha portat força feina per fer, ha acabat la seva nova Motxilla Rosseta, mireu que xula l'hi ha quedat! tota cosida a mà! tota feta amb materials reciclats i un moneder molt bonic que l'hi ha fet una amiga, ella havia de cosir la boquilla, i vol cosir-la de manera que no es vegi per dins la puntada, tècnica difícil!
 



La Maria Teresa està fent un xal per la seva filla, el patró es de la casa de llanes Scheepjes que entre nosaltres no ens es aliena, la Rosie, la Silvia, la Mari Carme i la Carina, no fa gaire van fer una comanda per els nous projectes d'estiu. Els colors que ha escollit la Maria Teresa, son molt bonics i l'hi està quedant molt bé.



Avui, han faltat algunes liantes, però tot i així ens han passat fotos, aquí us deixem la Rosie, que per motius de feina, aquests dies està a Toronto i s’ha fet una foto amb la guàrdia, la Mari Carme que ha fet un “atrapasueños” i la Marisol, avui ha fet transformacions amb texans, a veure que ens ensenya el proper dia!

Fins aquí la crònica! 
Bona setmana!

1 comentari:

  1. Molt ben explicat tot per las que no vam poguer asistir. Moltes gracies per apropar-nos a vosaltres aquet diumenge.

    ResponElimina