diumenge, 21 de maig del 2017

Sabadell, Barcelona, 21 de maig de 2017

Avui hem tingut un matí de diumenge amb un sol radiant. A dos quarts d’onze les terrasses dels bars i cafeteries ja són plenes de gent esmorzant, o llegint el diari sense presses, bicicletes amunt i avall de la Rambla,  gent passejant, d’altres anant cap als Encants del centre de la ciutat... i les Liantes fent cap als Jardinets de la Granja Urpí, a passar una bona estona.
 
Les més matineres la Marisol i la Sònia, després han arribat la Carina, la Isabel, la Pepita, la Caterina i la Sílvia. Mentre esmorzàvem  hem estat comentant la quedada de puntaires que hi va haver a Sant Cugat la setmana passada. Tant la Pepita, com la Caterina i la Isabel hi van anar.
La Caterina ens ha ensenyat una mostra de les polseres que fa la seva filla. Ja li hem fet algun encàrrec, perquè algunes que ens han agradat ja estaven venudes.
I després hem començat cadascuna amb la seva labor, al mateix temps que xerràvem de les nostres coses. Avui capítol especial de sèries!! Sembla que ara ja no ‘mirem la tele’. Ara ‘mirem sèries’! Això sí, les policíaques i de novel·la negra són les que més ens agraden!
 
Aquí teniu una mostra del que hem estat fent...
La Silvia ha començat a teixir un jersei, a ganxet. El patró és força laboriós, però ella és una experta. Mireu que maco és!
La Pepita li fa un vestidet a la seva neta, d’aquells que combinen la faldilla de roba i el cosset de ganxet. El volem veure acabat!
La Sònia fa coixins aprofitant restes de llanes que li han quedat d’altres labors.  També va fent proves de diferents tècniques per, de passada, aprendre’n de noves.
La Caterina ha estat fent pètals que acabaran sent una rosa. Ja veieu que fa servir un fil molt prim.
La Isabel continua fent el xal de ganxet per a la seva filla. A veure Isabel, si només teixeixes a les quedades, no l’acabaràs mai!
La Marisol es fa un jersei que ja porta molt avançat. Ha d’acabar sent de 3 colors. Només li falta afegir el color blanc!
La Carina ha començat teixint un xal, de fet serà el segon que fa amb el mateix patró i fil Primavera de llanes Mondial. Aquest cop en colors que van del lila al vermell passant per un rosa fúcsia. Aquest fil amb degradat de colors ha agradat força a les Liantes. Tant que la majoria hem fet comanda per fer-nos un xal d’estiu, o dos!!
Després de teixir una estona, la Carina ha agafat l’agulla de cosir per brodar una roba amb la tècnica japonesa Boro, el què aquí en diem ‘sargir’: refer amb l’agulla una roba foradada o esclarida. 
A darrera hora ens ha vingut a trobar l’Amparo. Ens segueix pel bloc i tenia ganes de coneixe’ns. Hem pogut veure que és una experta del patchwork. Ens ha ensenyat algunes peces que ha fet, com un llibre de jocs o un bitlleter, que ens han deixat bocabadades.  Esperem que pugui venir aviat.
 
Això és tot per avui. Fins una altra!!

2 comentaris:

  1. Felicitats pel post, esta genial.
    Digueu-li a la Caterina que ens faci fotos de las pulseras per las que no podem venir, si us plau, a mi m´agradaria contribuir amb la seva filla.
    Veig que el punt utilitzat per la Carina, la Sonia i la Marisol son casi be iguals.. us queda molt be, a mi no em queda be aquet punt, s´em fa un forat al canviar del punt dret al reves.

    ResponElimina
  2. Una crònica molt maca, espero poder venir el proper diumenge

    ResponElimina