diumenge, 26 de març del 2017

Sabadell, Barcelona, 26 de març de 2017

Bon dia i bona primavera a tothom!
Sí, es nota que la primavera ja ha arribat. La ciutat s’ha omplert de flors i colors. Flors al passeig, on s’ha celebrat la Festa de les Flors, organitzada per l’Associació de Floristes de Sabadell.
I colors al Parc Catalunya, on s’ha celebrat la Holi, la festa dels colors de la Índia i la benvinguda a la primavera.
Però les Liantes, ens hem tornat a trobar al lloc habitual, a la Granja Urpí dels Jardinets de Sabadell.
El canvi d’hora no ens ha afectat, i puntuals a la cita hem anat arribant: la Pepita, la Isabel, la Mari Carme, la Sílvia, la Rosie, la Marisol, la Maria Teresa, l’Eli, la Roser i la Carina. A darrera hora ha vingut la Imma.
Després d’esmorzar ja hem agafat les nostres labors i hem començat a treballar. Mireu quantes coses estem fent:
La Isabel fa un coll a la seva neta, amb unes restes de llana blanca.
La Pepita està a punt d’acabar un xal, l’anomenat cua de drac. Tant els colors com el material que fa servir són molt macos. Però com que fa servir llana, la Pepita ja comenta que serà per a l’hivern que ve.
La Sílvia continua treballant la seva jaqueta, amb fil negre, però amb un toc de fil brillant... sempre amb un toc de fil brillant... si nó no seria la jaqueta de la Sílvia...
La Maria Teresa ja portava posada l’armilla tan bonica que vam començar a veure fa unes setmanes. Oi que l’hi ha quedat molt bonica?
A més també ha estat fent una brusa d’estiu amb uns calats petits. I uns mitjons!! Aquesta dona no para!! Diu que té moltes restes de llanes per casa i les ha de fer servir.
 L’Eli, la nostra artista particular, ha fet molt contentes a dues Liantes, a la Marisol i a la Carina. Totes dues han celebrat el seu aniversari durant la setmana, i l’Eli els hi ha portat un regal. Veieu quines preciositats?

La Marisol li ha regalat aquest punt de llibre amb papallones a la Carina. Molt bonic, oi?
La Roser està fent una motxilla amb roba reciclada, molt primaveral.
La Marisol està acabant UFOS (que diu ella),  ‘unfinished objects’, objectes inacabats. Ens ensenya les mànigues d’un jersei gris.
La Rosie, que és molt viatgera, ha portat una revista de les que compra quan va a Anglaterra a visitar la família. Està fent un porquet amb les llanes que regalava la mateixa revista.
Però totes l’hem estat fullejant, perquè hi ha projectes molt interessants. Mireu quins peücs, i quina nina feta a mitja, i moltes més coses que ens han enamorat.
La Mari Carme ha estat brodant una roba amb la tècnica de Sashiko, un brodat japonès, molt senzill però amb un resultat especialment bonic.
La Carina ha estat teixint una jaqueta amb un fil de color mandarina. Veieu la bossa on porta la labor? Està feta de ràfia amb un acabat de roba que li permet fer-hi un nus. Aquesta bossa l’ha fet la Neus, que té unes idees genials.
També ha avançat una mica el xal de l'estiu.
Quan ha arribat, la Imma ens ha ensenyat un cistellet petit per a posar-hi els alls, a la cuina. Està fet amb fil de cànem. Es veu que li agrada molt treballar amb aquest material.
I això és tot. Entre labors, converses i rialles ens ha passat el matí volant. 
Fins aviat!
                              
                            ***********

Per cert! El proper diumenge 2 d’abril no hi haurà quedada. Anem de calçotada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada