diumenge, 12 de març del 2017

Sabadell, Barcelona, 12 de març de 2017

Bon dia a tothom!
Un diumenge més hi ha hagut quedada de Liantes als Jardinets de la Granja Urpí de Sabadell. Déu n-hi do la colla d'avui:
La Caterina, la Mari Carme, la Marisol, la Sílvia, la Clara (Lianta junior), la Sònia, la Isabel, la Pepita, la Imma i la Carina.
Abans de res hem esmorzat, i hem aprofitat per parlar de la Fira de Patchwork de Sitges, que s'ha celebrat aquest cap de setmana. I han sigut unes quantes Liantes les que hi han pogut anar. Com a novetat hi havia unes robes de matalàs que s'estan posant de moda darrerament, i amb les quals es poden fer unes bosses amb un aire vintage molt boniques.
Després d'esmorzar ja hem posat mans a l'obra. I com no pot ser d'altra manera, han començat a sortir pops per tot arreu:
La Imma, la Isabel i la Pepita han estat fent pops durant la quedada. Mireu quins ulls més bonics els hi fa la Imma. 
La Carina també ha portat els que ha fet. Cal dir que com que els tentacles no li acaben de quedar bé va demanar ajuda a la Mari Carme i a la Paqui. Elles han fet tots els tentacles dels pops. Una feina d'equip!! 
Però també hem estat teixint altres labors.
La Marisol està acabant un jersei en color gris claret. La Caterina fa una armilla amb una llana que va canviant de colors. S'ha d'afanyar, que la primavera és a la cantonada, i si triga gaire ja no se la podrà posar. La Mari Carme ha acabat de teixir el pussy hat, que no va poder estrenar el dia 8, dia de la Dona Treballadora. 
La Caterina li ha ensenyat a unir els laterals de manera que la costura ha quedat invisible. El que no sàpiga la Caterina... Mireu què contenta la Mari Carme amb el seu pussy hat!!
La Sílvia ha trobat aquest patró per fer-se una jaqueta de primavera. Amb la Marisol han mirat de treure la mostra del punt. Sembla una mica complicat. Solució: fer un altre punt però amb el mateix patró.
La Sònia està fent el xal de les ones. Mireu quina combinació de colors més bonica. A mi m'encanta. I a vosaltres? 
La Carina ha començat un xal de primavera/estiu. Pst... deu ser per ampliar la col·lecció....  El fa amb un fil barreja de cotó i polièster amb un degradat de colors. Va veure el xal ja fet a l'aparador de Llanes Eulàlia i no va poder resistir-se. Igual que alguna lianta, que ja ha comentat que també el farà. 
Mentrestant, la Clara ha anat practicant dues de les seves moltes habilitats:
No ens ha fet cap demostració. Deu ser que encara ha de practicar una mica més. A veure si a la propera tenim més sort i ens ensenya algun joc de mans amb les cartes. 
I això és tot per avui.

Bona setmana i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada