diumenge, 5 de març del 2017

Sabadell, 5 de març de 2017




Bon dia; 
un diumenge més ens reunim Les Liantes de la Troka al Jardinets de la Granja Urpí de Sabadell.
Avui semblava que haviem de ser poquetes, dinars familiars, sortides a museus, caps de setmana a Anglaterra... Algunes liantes estem molt ocupades!
Avui ens hem trobat la Marisol, la Caterina i la Isa a primera hora. 
El primer: esmorzar!



Peró, de seguida han començat a sortir feines... La Caterina està tornant a fer una armilla que havia fet amb unes agulles un pèl  gruixudes i, quan ja la tenia acabada, no li va agradar. Ara l'ha desfet i l'està tornant a fer amb unes agulles més primetes. I és que sabia greu desaprofitar una llana tant bonica. Ara de ben segur que la lluirà molt més a gust!


 A més, aquesta setmana, ha estat ajudant a la Mari, que havia fet aquest bonic xal, però que se li cargolava a l'extrem. La Caterina li va tallar tota la bora i, després de fer unes quantes passades de "punt Bobo", li ha cosit l'acabament, fet amb punt de cordó. Ha quedat preciós i la costura no es veu per enlloc. La  Caterina té unes mans d'or!


 La Isa continua amb la campanya solidària de teixir pops a la que ens hem apuntat. Aquest blanc ja està a punt per a començar els tentacles.


 I, com a bona teixidora inquieta, ha avençat un munt el vestit de ganxet que s'està fent per a  aquest estiu. Estarà estupenda amb el vestit posat!

Poc després ha arribat l'Anna, que ha teixit un "pussyhat" per al dia 8. (dia de la dona treballadora)
El lluirà amb molt orgull!

La Imma ha portat la seva última creació: a que és moníssim? 

 
I aquí el podeu veure amb el seu "germanet" que ha fet la Carina.








 Avui se'ns ha afegit la Josefina per primera vegada. Vol col·laborar amb la campanya de  teixir pops per als nadons prematurs i havia tingut algun problema amb la interpretació del patró que va publicar la pàgina Noupops. Com que nosaltres estem fent servir aquest mateix patró, hem pogut resoldre el problema en un moment.
Mireu que bé li està quedant!

i, des d'Anglaterra, la Mari ens envia la foto del que està fent. Un preciós brodat que ja fa temps que va començar i que tant relaxant resulta de fer.



La Marisol està ocupada fent alguns regals d'aniversar que encara deu. Se li acumula la feina!

En fí, una vegada més ens despedim de vosaltres convidant-vos a venir a teixir amb nosaltres qualsevol diumenge entre les 10:30 i les 13:30 aproximadament.
Compartirem una estona de xerrada, projectes, idees i ocnfidències. T'apuntes?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada