diumenge, 5 de febrer del 2017

Sabadell, Barcelona, 5 de febrer del 2017

Avui hem tingut una quedada d’aquelles que se’n diu ‘en petit comitè’. Però no per això menys productiva. Ara us ho explico.

Les més matineres han estat la Pepita i la Isabel. Després ha arribat la Isa, que ha vingut per primer cop, després la Carina, la Neus i per últim la Caterina.
Mentre esmorzàvem ja hem començat a xerrar de les labors que estem fent, i que algunes d’elles són pels nets que estan a punt d’arribar; i és que la Isabel i la Pepita seran àvies de nou ben aviat!!

La Isabel està fent un saquet de bebè amb una llana blanca una mica peluda, super dolça.
La Pepita ha començat el matí desfent la seva labor. Resulta que està fent el xal ‘Cua de drac’ de la casa Katia, i una de les bores no era correcta. Quan hem acabat la quedada ja havia fet unes quantes passades, ara perfectes. Però no he pensat a fer la foto. Segur que la setmana que ve el podrem veure molt avançat o, fins i tot, acabat.

La Isa està teixint a ganxet unes peces molt gracioses. Una disfressa de sirena i una altra de caragol. A mida que va teixint va escrivint el patró. És molt trempada.


La Caterina ens ha ensenyat el que ha estat teixint durant la setmana. Jo crec que aqueta dona és hiperactiva...... Ha fet un xal que queda creuat pel davant i s'anusa al darrere, i que abriga molt. També ha fet una bufanda en forma de pic que fa que quedi molt ben col·locada. I durant la quedada ha estat teixint un xal en color rosa a ganxet preciós. Quedarà com el de la revista, segur!! A més, també ha portat els estris per fer puntes de coixí. La Pepita en sap un munt i n'hi està ensenyant.





La Neus ha portat per teixir uns mitjons que feia temps tenia a mig fer. Només ha pogut avançar una mica perquè la llana és molt prima, però queden espectaculars de bonics.
La Carina ha estat fet mostres pel proper projecte perquè ha de decidir amb quines agulles teixirà. Crec que ja ho té clar: agulles del 6 i a doble fil.  Treballarà amb un cotó, color mandarina. Diuen que serà un dels colors de moda d’aquesta primavera/estiu.
A part de teixir, hem estat una bona estona comentant la xerrada a la que va assistir ahir la Neus a Barcelona sobre l’aplicació Ravelry. Les noies de Lalanalú, a la Casa Sagnier, van exposar la manera de gestionar els moltíssims continguts d’aquest portal, seguit per teixidores d’arreu. De ben segur que a partir d’ara en traurem molt més profit!!

Hi ha Liantes que tot i no ser a la quedada han estat ‘treballant’. La Marisol ens ensenya el moneder que fa a ganxet mentre viatja (i no condueix, és clar....).
I la Pili ha aprofitat per fer-li un jersei a la seva gateta. L’han d’operar aquesta propera setmana, i d’aquesta manera no es podrà llepar la ferida. 
I per avui res més.
Fins aviat!!

3 comentaris: