diumenge, 8 de gener del 2017

Sabadell, Barcelona, 8 de gener de 2017

Ja feia molts dies que les Liantes de la Troka no ens trobàvem, i en teníem moltes ganes. El motiu ha sigut que alguns festius d'aquest Nadal han coincidit amb un diumenge. Però això també ha servit perquè acudim a la quedada amb més ganes de compartir nous projectes i explicar les anècdotes d'aquests dies passats.

Déu-n´hi-do la de Liantes que ens hem pogut reunir avui: la Sònia, la lianta júnior Clara, la Sílvia S., la Mari Carme, la Isabel, la Pepita, l'Anna, la Neus, la Sílvia G., la Marisol, l'Eli i la Carina. També ha vingut la Conxita per primera vegada. Esperem tornar-la a veure ben aviat.
Hem pogut explicar-nos les activitats que hem fet durant aquests dies de Nadal, les receptes que hem cuinat pels nostres familiars i amics, el que ens han portat els Reis Mags, ... en fi, un no parar. 
Un no parar de xerrar, però de teixir, cosir o brodar no ehh. Ho podeu veure en aquest recull d'imatges:
La Sílvia S. ha représ un mocador que tenia a mig fer i al que hi afegeix una punta feta amb ganxet i fil de cosir.
La Carina va comprar un kit a la darrera fira Creativa i avui ha començat a brodar el dibuix que decora la bossa per portar labors, que ja bé marcat (això va mooooolt bé 😊).
La Mari Carme teixeix un xal que fa l'efecte d'unes ones. La Sílvia G. ja el va fer convinant els colors rosa i gris, i ens va agradar tant que de ben segur n'hi haurà més de dos i més de tres 😉.
La Clara ens ha demostrat que és una crack montant i desmontant aquesta piràmide.
La Sònia ha acabat d'aplicar el dibuix d'unes sabatilles de ballarina a la bossa que fa per a les noves punteres de la Clara (per si no us ho havia comentat, la Clara promet ser una super estrella del ballet).
De la Conxita sabem que teixeix a dues agulles uns jerseis molt elaborats que li queden preciosos, però avui ha portat per fer una mica de punt de creu. Era una cenefa molt bonica.
Com que venen molts dies de fred, la Isabel ha començat a fer un gorro.
La Pepita, amb unes restes de llanes, vol fer un xal. Ben aviat el podrem veure acabat.
L'Anna està fent un jersei en un color marró xocolata.
La Sílvia G. està a punt d'acabar una jaqueteta per a una nena petita. Segur que la nena estarà moníssima, i la mare de la criatura encantada.
La Rosie acaba un quadre que forma part d'una manta. Quedarà espectacular, segur.
L'Eli, que sempre diu que no sap teixir, està fent una bufanda. Aquesta noia ens enreda......
La Marisol ja practicament acaba un jersei que va creuat al davant, i amb molts calats........ ella sí que en sap.....
La Neus, està tan contenta amb el seu regal de Reis que ens l'ha volgut ensenyar. Un joc d'agulles circulars metàl·liques!!! Quasi bé teixeixen soles!!! 
Bé, com podeu veure, avui la taula feia molt goig. 
Si voleu venir a compartir una estona amb nosaltres ja sabeu on som. Els diumenges al matí, a la Granja Urpí dels jardinets.
Fins aviat!!


1 comentari:

  1. genial la redaccio Carina, molt ben explicat, tan be com el mati que hem passat juntas, ja espero el seguent... gracies per la cronica

    ResponElimina