dilluns, 19 de desembre del 2016

Venda solidària per La Marató TV3 2016

AL FINAL DEL POST, TEXTO ÍNTEGRO EN ESPAÑOL 
 
Un any més hem organitzat una venda solidària de productes fets per nosaltres les liantes per recaptar fons per la Marató de Tv3.
 
 
La nostra venda va ser aquest dissabte 17 de desembre del 2016 al carrer Escola industrial i ja ens trobem a les 9h del matí a l'escola d'idiomes International House de Sabadell.


Començem amb una mica de retard ja que no teníem la clau de la gàbia que contenía les taules que havia cedit l'Ajuntament i també començem a muntar una carpa però mancaven algunes peces, però ràpidament ens vam posar a la feina.

 
Pengem el nostre cartell d'esdeveniments, així com cartells dels patrocinadors, com és la filatura Katia amb la qual hagués estat impossible teixir sense la seva donació de fils, tant llanes com a cotó per amigurumis. 

El nostre fotògraf oficial va ser Raúl, la parella de Mari, també va passar un parell de vegades el fotògraf del diari local, el Diari de Sabadell.

Carina era la tresorera encarregada de la caixa i dels recomptes a les hores marcades. Començem ja amb 804€ de la venda anticipada que havíem iniciat via Facebook dues setmanes enrere, que a les 13h ja eren 1.795€, a les 16h 2.146€, a les 18:30h 2.778€ i finalment a les 20h: 3.191€ 
Estem super contentes!! El nostre objectiu era superar els 1.800 de
l'edició pasada, així que objectiu complert i amb escreix!
Moltes gràcies a tots per fer-ho possible. 

 

En aquesta edició la nostra taula estava molt més organitzada. La forma era allargada, gairebé 8 metres, i ajudava a la millor exposició dels productes, que estaven col·locats per tipus: gorros, bufs de llana/polars, bufandes /xals, infantil i varis.
A més teníem 2 caixes de Outlet, amb peces d'anteriors edicions a 3€, que van tenir molt èxit, i molta gent va remenar fins a trobar la peça perfecte.Repetim com l'any anterior, la llumineta d'una panera amb productes donats pels comerciants del carrer a 1€ cada número. Esther va començar molt animosa reclamant l'atenció dels transeünts per comprar números, agafant el relleu Mari quan Esther s'en va anar al migdia.

 
 

 
De fons també sonava el CD de la Marató d'aquesta edició, així que el carrer va estar molt animat durant tot el dia. El major volum de gent va passar al matí, ja que hi ha el mercat al carrer d'abaix, i a la tarda va ser més discret però seguim molt contentes amb les vendes, ja recollint encara hi havia gent comprant.

També ens vam posar unes banyes de rens verdes, i Silvia ens va sorprendre amb el seu gorro de rulos, que va cridar l'atenció d'alguns curiosos. Com vam riure!

A la tarda, va passar per la nostra parada un dels integrants del grup Animal, que precisament han gravat una cançó per al CD d'està edició, ens vam fer fotos i escoltem la cançó. Aquí podeu veure al cantant juntament amb: Pili, Anna, Rosie, Neus, Paqui, Noe, Mari i Marisol.


Passades les 20h i davant de diversos curiosos vam fer el sorteig a través d'una aplicació de sorteigs, va sortir el nº 85, que pertanyia a un empleat de l'escola International House. Rosie ho va cridar i gairebé ni l'hi creia.
 

La venda total fins a dia d'avui 19/12/16 ha estat:
 • 41 gorros
 • 71 bufs (42 de llana +29 polars)
 • 14 bufandes/ xals
 • 60 clauers
 • 19 espelmes pintades a mà
 • 11 bosses de roba/ per a les pinces
 • 16 varis (amigurumis de tió, manta d'apego, fofucha, bijuteria, organites etc..)


Aquest dimarts 21, penjarem en Facebook alguns productes que seguiran en venda durant 3 setmanes més, la recaptació de les quals continuarà sent íntegra per la Marató de Tv3.
Gràcies a totes les liantes per la seva dedicació i temps. A les famílies i amics que ens han recolzat i a tots els compradors!!


Nuestra venta fue este sábado 17 de diciembre del 2016 en la calle Escola industrial y ya nos encontramos a las 9h de la mañana en la escuela de idiomas International House de Sabadell.
Empezamos con un poco de retraso debido a que aún no teníamos la llave de la jaula que contenía las mesas que había cedido el Ayuntamiento y también empezamos a montar una carpa que carecía de todas las piezas, pero rápidamente nos pusimos manos a la obra. Colgamos nuestro cartel de eventos, así como carteles de los patrocinadores, como es la hilatura Katia con la cual hubiera sido imposible tejer sin su donación de hilos, tanto lanas como algodón par amigurumis. 
Nuestro fotógrafo oficial fue Raúl, la pareja de Mari, también pasó un par de veces el fotógrafo del periódico local, el Diari de Sabadell.
Carina era la tesorera encargada de la caja, y de los recuentos a las horas marcadas. Empezamos ya con 804€ de la venta anticipada que habíamos iniciado via Facebook dos semanas atrás, que a las 13h ya eran 1.795€, a las 16h 2.146€, a las 18:30h 2.778€ y finalmente a las 20h: 3.191€ 
Estamos super contentas!! Nuestro objetivo era superar los 1.800 de la edición pasada, así que objetivo cumplido y con creces!
Muchas gracias a todos por hacerlo posible. 
En está edición nuestra mesa estaba mucho más organizada. Su forma era alargada, casi 8 metros, y ayudaba mucho en la mejor exposición de los productos, que estaban colocados por tipos: gorros, buffs de lana, buff polares, bufandas y chales, infantil y varios.
Además teníamos 2 cajas de Outlet, con piezas de anteriores ediciones a 3€, que tuvieron mucho éxito, y mucha gente rebuscó en ellas hasta encontrar la pieza perfecta.
 Repetimos como el año anterior, la rifa de una panera con productos donados por los comerciantes de la calle a 1€ cada número. Esther empezó muy animosa reclamando la atención de los transeúntes para comprar números, cogiendo el relevo Mari cuando Esther se fue al mediodía.
De fondo también sonaba el CD de la Marató de esta edición, así que la calle estuvo muy animosa durante todo el día. El mayor volumen de gente pasó por la mañana, ya que hay el mercado en la calle de abajo, y por la tarde fue más discreto pero seguimos muy contentas con las ventas, ya recogiendo aún había gente comprando.
También nos pusimos unos cuernos de renos verdes, y Silvia nos sorprendió con su gorro de rulos, que llamó la atención de algunos curiosos. Como nos reímos!
Por la tarde, pasó por nuestra parada uno de los integrantes del grupo Animal, que precisamente han gravado una canción para el CD de está edición, nos hicimos fotos y escuchamos la canción. 
Pasadas las 20h y delante de varios curiosos hicimos el sorteo a través de una aplicación de sorteos, salió el nº 85, que pertenecía a un empleado de la escuela International House. Rosie lo llamó y casi ni se lo creía.
La venta total hasta día de hoy 19/12/16 ha sido:
 • 41 gorros
 • 71 bufs (42 de lana +29 polares)
 • 14 bufandas/ chales
 • 60 llaveros
 • 19 velas pintadas a mano
 • 11 bolsas de tela/ para las pinzas
 • 16 varios (amigurumis de tió, mata de apego, fofucha, bisutería, organitas etc..)
Este martes 21, colgaremos en Facebook algunos productos que seguirán en venta durante 3 semanas más, cuya recaudación continuará siendo íntegra para la Marató de TV3.
Gracias a todas las liantas por su dedicación y tiempo. A las familias y amigos que nos han apoyado y a todos los compradores!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada