diumenge, 4 de desembre del 2016

Sabadell, Barcelona, 4 de desembre de 2016

Avui diumenge, ens hem trobat a la Granja Urpí que hi ha als jardinets. Ja ens tenen les taules a punt. Cal dir que ens hi trobem molt a gust.
Les liantes Eli, Mari Carme, Isabel, Flora, Pepita, Caterina, Rosie, Marisol, Sònia, la petita Clara i Carina, hem esmorzat abans de començar a teixir. Aquest matí la quedada semblava un taller d’artesans a ple rendiment. Tot eren bosses de llanes, gorros acabats, xals, pomponeres amunt i avall, clauers moníssims, colls a mig fer, en fi..... es nota que tenim la Marató a la cantonada i les agulles treuen fum.


No cal dir que totes hem estat teixint o cosint alguna peça per a la Marató.  I és que el dia 17 de desembre, les liantes de la troka posarem una parada al carrer Escola Industrial, participant de la festa que aquest carrer organitza per a recollir fondos per a la Marató.
Aquí podeu veure alguna de les peces que posarem a la venda.










Heu vist què bé li queda el gorro a la Clara? Ella encara no teixeix, .... però només és qüestió de temps..... oi? Avui ha dedicat el matí a la lectura....

Heu de saber que ja estem venent material a través de la pàgina de facebook de Les Liantes de la Troka i de l’esdeveniment Venda solidaria d’articles fets a mà perLa Marató de Tv3 2016 també al facebook.
També estem preparant una llumineta perquè rifarem una cistella plena de regals, donats pels comerciants del carrer Escola Industrial i també amb un xal preciós que ha teixit la Caterina.
No vull acabar la crònica sense ensenyar-vos una labor que està preparant la Sònia, i que serà un necesser. No ho trobeu preciós? A nosaltres ens ha encantat!!
I per avui res més.... fins la propera crònica!!

1 comentari:

  1. Que mañana más productiva y además en buena compañía.
    Gracias chicas por la crónica.
    Carmen.

    ResponElimina