dijous, 29 de desembre del 2016

Amic invisible, diumenge 18 de desembre de 2016



I just després de la Diada Fantàstica de la Marató, amb tots els objectius acomplerts i un munt d'adrenalina per tot el nostre cos, vam celebrar l'amic invisible!!

Aquest any ha esta un xic estressant, entre la inversió d'hores i temps que vàrem dedicar a la diada i la nostra vida diària, els regals de creació pròpia de l'Amic Invisible, vam patir una miqueta.... Vam còrrer per poder tenir-ho tot apunt el dia assenyalat, que va ser el diumenge 18 de desembre.

La veritat és que, com sempre, és fantàstic celebrar festes, festetes i festasses amb Les Liantes!

Bé, no ens enrotllem tant, que segur que esteu frisant per veure quines peces fetes totes a mà es van repartir aquell dia :)

La trobada, sempre es fa al voltant d'una taula, de la taula fantàstica del Talleret del Calaix de la Rosseta, l'espai és generós i hi estem molt a gust; la taula era plena de menjar i veure, vaja! per anar acostumant el cos als dies que vindran...



Truites de patates delicioses, petits entrepans molt bons, embotits, xocolates, coques i pastissos sense gluten... La celíaca del grup, estava ben contenta; la veritat és que la cuiden molt i ella està molt agraïda. No tothom es solidaritza amb situacions d'aquestes.

Bé doncs, un cop ja havíem berenat, vam començar a repartir sorpreses!
A cada paquet, a mida que tothom arriba, se li adjudica un número i s'omple un paper amb el mateix número, es plega i es desa en una capseta; aquesta capseta va voltant entre les nostres mans i una a una anem escollint un paperet que després obrirem una després de l'altra!


El primer regal va ser per a la Pili! 
Un coll xulíssim elaborat i dissenyat per la Rosie!


El segon va ser per a l´Eli
Un sobretaula individual amb punta de ganxet molt bonic, que va fer la Paqui.

                            

El tercer per a la Marisol
Un preciós bitlleter de tela i una capseta folrada amb tècnica decopage a conjunt, disseny i mans de la Noe.


El quart per a la Rosie!
Una bonica bossa porta pastissos i unes espardenyes d'anar per casa, tot això creació de la Pili.



El cinquè regal va ser per a la Carmen!
Una corona xulíssima! feta amb retalls de roba de diferents colors i textures, per poder decorar casa aquestes festes de Nadal; la creació va ser de l'Esther.



La sisena en obrir el seu amic invisible sorpresa va ser la Sònia.
A ella li va tocar una bonica agenda amb una capsa a conjunt, tot fet amb scrapbooking i creat per la Carmen.
 

A l'Anna, que va ser la setena en obrir el seu invisible,
un bonic necesser amb un estampat molt maco, creació de la Sònia.


La vuitena, va ser la Sílvia.
Un bonic coixí, fet a ganxet i en espiral, és el regal que li va tocar a ella, creació de l'Anna!


La novena la SuperPaqui! 
Un bonic detall de Nadal, fet amb tècnica patchwork, un arbre de Nadal que de ben segur va presidir la taula de casa la Paqui aquest dia, obra i creació de la Carina. 


El desè número li  va donar a la Noe una bossa molt xula! 
Una bossa motxilla, amb forma de peix i un clauer de feltre, peces xulíssimes que va fer e idear la Mari! a qui li encanten tots els complements associats al mar!


A la Mari, la onzena amiga invisible, li va tocar un llum, fet amb una pantalla de llana teixida amb punt d'arròs i subjectada amb quatre agulles de teixir llana! La creadora d'aquesta peça va ser la Neus.


La dotzena va ser la Neus.
A ella li va tocar una bossa molt xula, feta a ganxet i folrada amb tela de cotó. A la Marisol, creadora de la peça, no li havia donat temps d'enllestir-la del tot, així que s'ha tornat cap a casa de la seva creadora, perquè l'acabi.


A la Carina, un bonic rellotge de paret, fet a ganxet, amb moltes coloraines i molt alegre, va ser el tretzè regal i va ser obra de la Sílvia.



 I la catorzena i última va ser l'Esther, que va tenir com a regal una bonica espelma de Nadal pintada a mà i un pot molt bonic, pintat també a mà per l'Eli, que sempre fa coses molt boniques!


Que us ha semblat? Bestial, oi? La imaginació i les ganes de fer coses boniques ens persegueixen... ho heu notat? Aquí us deixem unes imatges de tots els regals.


La Marisol, que no para quieta, va fer també unes boniques llibretes per cada una de nosaltres, amb diferents motius a la coberta i cada una pensada exclusivament per a cada una de nosaltres.
L'Esther ens va fer entrega d'un calendari de Objectius Diaris, una fantàstica idea per poder dur a terme els objectius que ens proposem, de petites coses diàries.
La Paqui, l'Anna i la Sílvia, ens van fer uns detallets de ganxet, molt bonics! Campanes per l'arbre de nadal, una bosseta amb caramels i unes pedretes folrades amb una malla feta a ganxet. 



I així vàrem passar la tarda del diumenge 18, contentes i apunt de començar les festes de Nadal! 

LES LIANTES DE LA TROKA US DESITGEM UNES MOLT BONES FESTES I UN NOU ANY PLE DE BONS MOMENTS!!!!


1 comentari:

  1. Gracies per la crònica Mari! Es un gran record del intercanvi de regals!
    Petonets

    ResponElimina