diumenge, 6 de novembre del 2016

Sabadell, Barcelona, 6 de novembre de 2016

Ja sóm al mes de novembre, i un diumenge més ens hem trobat les Liantes de la Troka a la cafeteria dels Jardinets de la Granja Urpí: la Mari Carme, la Neus, la Rosie, la Caterina, la Pepita, la Flora, la Isabel, la Carina, la Silvia, l’Eli, i la Nora, que ha vingut avui per primer cop.
Primer tema de conversa obligat: Creativa Barcelona, que algunes Liantes hem visitat. Com sempre trobem a faltar més oferta de llanes. Sovint comentem que hi ha molts estands d’scrapbooking  i patchwork però poques parades de llanes. Tot i així algun cabdell hem comprat.
Avui la Flora ha estat explicant a la Pepita i a la Isabel la tècnica del brodat a l’agulla. Podeu veure que estaven molt atentes a les seves indicacions.
Com que també són puntaires, ens han ensenyat un ‘pin’ que els hi han regalat a l’Escola de Puntaires de Barcelona. Moníssim.
 La Carina ha portat la bosseta per a la roba interior que li ha fet a l’Helena, la filla de l’Eli. Està feta amb aplicacions de patchwork. I sembla que li ha agradat!!
El calendari ja ens marca l’arribada de La Marató i per això les Liantes ja anem fent algunes labors que posarem a la venda per recaptar fons. Ja us anirem informant de quan i on serà la parada aquest any.
La Caterina fa un coll amb una llaneta blanca amb uns tocs de colorins. La Carina fa una gorra en colors rosa i gris. També podem veure el xal que ha fet la Nora. Encara que no us ho creieu, és la primera labor que fa amb dues agulles, però és que ha tingut una bona mestra!! Li ha quedat espectacular!!
La Mari Carme continua amb el seu xal que s’anomena ‘mercat de les espècies’, i es diu així perquè els colors que fa servir els podem trobar en una botiga d’espècies. Lògic, oi? J La Silvia ha començat una bufanda fent servir dues llanes de colors molt contrastats, gris claret i granatós. Però com ens passa alguna vegada, quan ha anat avançant ha vist que no li agradava i ho ha acabat desfent. La Rosie fa un coll per a noi, molt modern. A veure si la setmana que ve ja us el podem ensenyar posat.
L’Eli, la nostra artista particular, està preparant unes espelmes pintades amb motius nadalencs. També són per a La Marató. La Neus està fet una bosseta amb floretes teixides amb ganxet amb un cordillet prim.
Com veieu això és un no parar  de teixir, pintar, cosir, brodar, .... i xerrar!!!
 

Fins aviat!!

1 comentari:

  1. A la Helena li ha encantat la bossa , es que es presiosa .Una cronique genial
    petonasos Eli

    ResponElimina