dissabte, 3 de desembre del 2016

Sabadell, Barcelona, 27 de novembre de 2016




I arriba el Diumenge... això vol dir que les Liantes tenim quedada setmanal als Jardins de la Granja Urpí. 

Avui n'erem unes quantes i totes molt enfeinades i és que estem molt absorbides pels projectes de la Marató.
A totes nosaltres ens agrada col.laborar en moviments solidaris, és per això que aquests dies ens dediquem a teixir, cosir, pintar... tot això que tant ens agrada, quan arriben aquestes dates il·lusió i les ganes ens surten de molt endins.
L'objectiu es poder fer moltes peces i posar-les totes a la venda perquè es venguin totes!!!!
Els diners recollits seran donats íntegrament a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a l'ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

 La Marisol, la Rosie i la Carina estan teixint colls i bufandes de diferents dissenys, textures i dibuixos.


La Isabel, avui a fet un parèntesi maratonià perquè aviat tornarà a ser àvia i vol acabar un saquet de dormir per la seva neta. La Mari Carme està fent una bufanda, el mateix model que fa la Marisol, d'aquestes ni haura unes quantes, ja us ho avancem, són bufandes de llargada extra, fetes amb agulla gruixuda i fil de Mohair Katia, que seran mooolt i molt boniques! 

 




La Caterina, està fent moltíssimes peces, xals, colls, bufandes... La Carmen està fent una bufanda per a petits i la Neus també està teixint una peça, tot i que encara no té clar que acabarà sent.

Mentre les nostres mans no paraven, les converses i les rialles, ens acompanyaven, hem passat un matí entretingut i fantàstic.

Aprofitem i us deixem l'enllaç del vídeo de la Marató per si no l'heu vist encara.
Bona setmana! 












2 comentaris: