diumenge, 20 de novembre del 2016

Sabadell, Barcelona, 20 de novembre de 2016


Un diumenge més ens hem trobat les liantes de la Troka als jardinets de la Granja Urpí de Sabadell. Aquesta setmana en plena preparació de material per a la venta que organitzarem per a col.laborar amb la Marató de TV3 el proper 17 de desembre. Ja us anirem informant d'aquests event.
A primera hora ens hem trobat la Carina, la Marisol, la Mari Carme i la Manoli, una amiga de la Carina que avui també ha vingut a teixir amb nosaltres.
Al cap d'un moment ha arribat la Caterina i la Pili i, finalment la Paquita i la Isabel.
Un domingo más nos hemos encontrado las "liantes de la Troka" en los "jardinets de la Granja Urpí" de Sabadell. Esta semana en plena preparación de material para la venta que organizaremos para colaborar con la "Marató de TV3" el próximo 17 de diciembre. Ya os iremos informando
A primera hora nos hemos encontrado Carina, Marisol, Mari Carme y Manoli, una amiga de Carina que hoy también ha venido a tejer con nosotras.
Enseguida han llegado Caterina y Pili y, finalmente Paquita y Isabel.

D'entrada ens hem repartit un munt de llanes que la casa Katia ens ha donat per a preparar els objectes que vendrem per a la Marató. Hi ha fils molt bonics, per a dona, home, nadó i sobre tot per a fer xals i colls ben calentons. Aquesta merino que us ensenyem te un tacte espectacular. El teixirem amb dos caps junts per a que quedi ben abrigada.  No us poso més fotos per a reservar la sorpresa, però ja veureu com en són d'espectaculars els objectes acabats!
D'entrada nos hemos repartido un montón de lanas que la casa Katia nos ha donado para preparar los productos que venderemos para la "Marató". Hay hilos muy bonitos, para mujer, hombre, bebé y, sobre todo, para hacer chales i cuellos bien calentitos. Esta merino que os enseñamos tiene un tacto espectacular. La tejeremos con dos cabos juntos para que abrigue más.  No os pongo más fotos para reservar la sorpresa, pero ja veréis como quedan espectaculares en los productos acabados!

En aquest grup de fotos podeu veure les mans de la Caterina, que en sap un munt, fent unes explicacions a la Paquita que està fent una peça i tenia un dupte sobre com li quedarien millor uns minvats. Sort que la Caterina, a més de tenir unes mans d'or, és un pou de ciència teixidora. Al costat n fil blau del lot que ens ha donat Katia, amb l'estoig de ganxets. La Manoli vol teixir un coll amb aquest fil i estava duptant si fer-lo amb ganxet o amb dues agulles. Al final sembla que el farà amb aquesta última tècnica. A sota veieu la Pili que està teixint un coll-badana. Ja n'ha fet uns quants i queden molt bé posats. I a l'extrem de la dreta el model de xal que està teixint en aquests moments la Caterina.

En este grupo de fotos podéis ver las manos de Caterina, que es una experta, dando unas explicaciones a Paquita que está haciendo una pieza y tenía unas dudas sobre como le quedarán mejor unos menguados. Suerte que Caterina, además de tener unes manos de oro, es una enciclopedia en materia tejeril. Al lado un hilo azul tambíén del lote que nos ha donado Katia junto a un estuche de ganchillos. Manoli quiere tejer un cuello con este hilo y estaba dudando si hacerlo con  ganchillo o con dos agujas. Al final parece que lo hará con esta última técnica. Debajo veis a Pili que está tejiendo un cuello-badana. Ya ha hecho unos cuantos y  quedan muy bien una vez puestos. Y en el extremo de la derecha el modelo de chal que está tejiendo en estos momentos Caterina.I en aquest segon grup apreciem les agulles que està provant la Pepita per a començar un coll amb el fil que es veu. Caldrà fer una petita mostra per a veure quin número li va millor. La Rosie està teixint uns colls amb trenes alternes que li estan quedant genials, molt calentons i marcant tendència. A sota el xal que està teixint la Carina amb la llana "Ingenua" de Katia. El fil de moair és molt primet, però com que té pel, teixit amb unes agulles del 10 queda espectacular.

Y en este segundo grupo apreciamos las agujas que está probando Pepita para empezar un cuello con el hilo que se ve. Será necesario hacer una pequeña muestra para ver qué número le va mejor. Rosie está tejiendo unos cuellos con trenzas alternas que le están quedando geniales, muy calentitos i marcando tendencia. Debajo el chal que está tejiendo Carina con la lana "Ingenua" de Katia. El hilo de moair es muy delgado, pero como que tiene pelo, tejido con unas agujas del 10 queda espectacular.

La Marisol també està teixint un xal amb el mateix fil, en to blanc trencat i  la Mari un coll amb Basic Merino, també de Katia.
Marisol también está tejiendo un chal con el mismo hilo, en tono marfil y Mary un cuello con Basic Merino, también de Katia.La Isabel continua amb el seu xal. Ja fa un temps que el va fent, però com que és molt gran i va intercalant altres projectes entremig, sembla que no s'acabi mai. Ja li falta poquet. Ànims, Isabel!
Isabel continua con su chal. Ya hace un tiempo que lo va haciendo, pero como que es muy grande y además va intercalando otros proyectos entremedio, parece que no se acabe nunca. Ya le falta poquito. Animo, Isabel!


Gràcies a la nostra model espontània (Anna G. B.) podeu observar quina caiguda te aquest gorro que hem teixit per a la venda per a la Marató. Li ha agradat tant, que ja l'ha reservat. Caldrà fer-ne més!
Gracias a nuestra modelo espontanea (Anna G. B.) podeis observar qué caída tiene este gorro que hemos tejido  para la venta para la Marató. Le ha gustado tanto, que ya lo ha reservado. Necesitaremos hacer más!


Bona setmana a tothom! Us esperem la pròxima setmana on-line, o, si us animeu, ens trobarem presencialment el proper diumenge cap a 2/ 4 d'11 al Jardinets de la Granja Urpí, a Sabadell!
Feliz semana a tod@s! Os esperamos la próxima semana on-line, o, si os animais, nos encontraremos presencialmente el próximo domingo hacia las 10:30 en  los "Jardinets de la Granja Urpí", a Sabadell!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada