dilluns, 17 d’octubre del 2016

Sabadell, Barcelona Domingo 16 de Octubre 2016


Com cada Diumenge ens hem trobat per compartir tot allò que ens agrada, com és fer labors, esmorzar, xarrar, compartir, etc...

Avui a vingut per primer cop la Gemma des de Molins de Rei, amiga de la Mary, que ja ha acabat la seva temporada al càmping i també ha pogut venir. També ha vingut la Neus, la Sonia i la seva filla, totes elles de Terrassa, la Carina, la Mary, la Pepita , l’Isabel i l’última a venir avui ha sigut l’Eli.

La Carina ens ha portat un gatet que va fer ahir fet de mitja, una  prova per poder vendre’l per la Marató, i continuava teixint un xal que te per nom, Long Johns and Lace.

 

La Mary també està teixint un xal, aquest es diu, Cumberland Aveniu, mes conegut per “xal de la Neus”.  Per cert, ella també teixia, més ben dit , feia una mostra per començar un nou projecte, que ja explicarem més endavant. 



La Pepita  esta teixint un arrullo molt bonic per la seva futura néta, l’Eli ha portat una faldilla que cosia per la seva filla, i acabar de rematar costures. La Sonia esta cosint uns necessers  amb la tècnica del “jardín de la abuela”, per aprofitar retalls de tela que sempre tenim per casa.


La Gemma ens ha portat unes botetes i unes 
sabatilles de bebè fetes de ganxet que eren 
una meravella.



 i mentrestant anava acabant de cosir un bolso fet de texans reciclats , que es una preciositat.









Per acabar la Clara ha estat fent un recull de les fotos, apuntant tot el  que cosíem/ teixíem , per poder fer aquesta crònica, però ha de demanar disculpes perquè s’ha oblidat d’apuntar el que teixia l’Isabel.

Per últim les Liantes viatgeres, las tenim de creuer, la Paqui, i la Silvia, i es clar també han fet la seva quedada particular, ens explicaran moltes coses quan arribin...


Com sempre ha estat un matí molt entretingut i molt profitós, ens veíem la propera setmana.



Com sempre ha estat un matí molt entretingut i molt profitós, ens veíem la propera setmana.

3 comentaris:

  1. Molt maca, la crònica, com sempre! 😘😘😘

    ResponElimina
  2. Ole por nuestra Clara, una crónica super chula, voto porque la hagas de vez en cuando.... jejeje, Esta muy bien explicada, felicidades a la madre y a la hija. Un besazo.

    ResponElimina