diumenge, 30 d’octubre del 2016

Sabadell, Barcelona, Diumenge 30 d’octubre de 2016


Avui ha començat el dia amb boira a la nostra comarca. Fins i tot pensàvem que no trobaríem els Jardinets.... però sí, el sol ha acabat sortint i les boires han escampat.
Ara ja ens trobem directament a l’interior de la Granja, a fora hi fa una mica de fred per teixir. Les més matineres, com sempre, la Rosie i la Marisol. Després han arribat la Carina, la Pepita, la Isabel i per últim la Caterina.
La Rosie ens ha portat una sabatilla d’estar per casa que ha teixit amb una llana que després ha enfeltrat. Ara toca fer la parella.
També ens ha deixat ben sorpreses amb la disfressa que ella mateixa ha cosit per a la festa de Halloween que celebraran a la seva escola.
La Pepita avui portava un fulard fet amb la tècnica de boixets. Ens ha agradat molt, però el més curiós és que està fet a partir d’un patró de punt de llibre!! Us ho podeu creure?
La Caterina està molt treballadora. Aquesta setmana ja ha fet tres gorres i un coll per a la Marató. No para!! La Carina ha volgut fer de model i se n’ha emprovat un parell.
La Marisol ja fa l’esquena del jersei. Aviat li podrem veure posat. La Caterina fa una bufanda amb una llana de 6 caps, combinant el negre i el vermell. Cal dir que ella sempre aprofita qualsevol moment per compartir els seus coneixements sobre la tècnica de teixir. En sap un munt. I li agraïm moltíssim. La Carina ja fa les darreres passades del seu xal.
La Pepita avui ha teixit un xal que tenia una mica abandonat perquè ha hagut d’acabar la manta per a la neta que ha de néixer aviat. La Rosie teixia la parella de la sabatilla. I la Isabel està teixint un sac per el net que encara no té dos mesos.
Ens ha passat l’estona volant, com sempre, xerrant de la festa de Tots Sants, de com ho celebren a Irlanda (allà sí que se’n diu  Halloween), i sobretot de receptes i pastissos fets amb els productes propis de la temporada, com són la carabassa i el moniato.
Hi ha Liantes que han marxat fora a passar els dies de pont, com la Mari Carme. Però podeu veure que no ha marxat sense les seves agulles.
Això és tot per avui. El cap de setmana vinent hi ha la fira Creativa a Barcelona. I les Liantes de la Troka segur que no hi faltarem.

A reveure!!

1 comentari:

  1. Fantàstic compartir la quedada encara que estiguem fora de la ciutat!
    Gràcies per la crònica!

    ResponElimina