dilluns, 1 d’agost del 2016

Sabadell, Barcelona Diumenge 31 de Juliol 2016



L’últim dia de juliol .... i es nota! Moltes de nosaltres ja hem sortit de vacances i hem anat poques a la quedada. Avui només érem la Marisol, la Rosie, la Carina i la Silvia. La primera en arribar era  la Marisol ... pobre.. ha trobat els jardinets despertant-se
... però aviat s’han presentat les altres.  Després d’un bon esmorzar hem posat mans a les obres...
La Marisol continua amb un regalet que està fent per una companya de la feina, la Silvia amb el ponxo vermell que fa per a una tieta del seu marit, la Carina i la Rosie amb un parell de xals ben diferents! Des de lluny ens han arribat les postals de les Liantes treballant, la Paqui i la Mari des de Palamós, la Pili des de l’Escala i la Neus de camí cap a Àger. Totes ben aplicades.
L’Esther acaba de tornar de l'Àfrica i ha posat a punt la manta de la temperatura...però amb les temperatures d’aquí és clar... quantes ratlles de vermell fosc!
 La Silvia també ens ha portat la feina que feia la setmana passada – però ara acabada! Es un ponxo lila que li queda molt maco amb el vestit estiuenc que portava. Ha fet de model com podeu apreciar a la foto... Que bé li queda aquest color... a que si!

I així ha passat el matí, xerrant i rient com sempre. Hem organitzat el mon a la nostre manera, hem discutit de política, vacances, viatges i de les que faltaven..... com els hi deuen xiular les orelles! Això si, ha vingut la tieta de la Marisol a passar una estoneta amb nosaltres; diu que tornarà de nou, esperem amb alguna labor i que es quedi mes temps.
Hem marxat passada la una del migdia, començava a fer calor, els jardinets ja plens de gent passejant i prenent el vermut, molt bon ambient de diumenge. Ens tornarem a veure diumenge dia 7 d’agost – no tanquem pas per vacances!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada