dimecres, 24 d’agost del 2016

Domingo, 21 de Agosto de 2016

 

Quedada diumenge 21de agosto de 2016.
Quedada domingo 21 de agosto de 2016.

Tot i ser un diumenge del mes d'agost, de ple estiu, ens hem pogut trobar cinc Liantes als Jardinets. La més matinera la Marisol, després han arribat la Carina, la Sònia, l'Eli i per últim la Caterina.
Mentre esmorzàvem, la Sònia ens ha explicat les seves vacances, per terres de boscos i vins.
En acabar ja ens hem posat a 'treballar'.  No cal dir que mentre teixim, cosim, etc. anem arreglant el món. La salut, la política i la llei de l'habitatge han estat els temes estrella d'avui.
La Marisol continua amb la seva torereta.
La Sònia prepara el material necessari per fer uns necessers amb la tècnica d'El jardí de l'àvia, amb uns hexàgons que, un cop units, fan un efecte molt vistós.
La Caterina teixeix una bufanda amb uns colors molt dolços.
La Carina continua amb el seu xal de 3 colors, ja treballa els calats. També ha brodat una estona. La mandala va avançant mica en mica.
________________________________________________________________________________

Aunque es un domingo del mes de agosto, en pleno verano, hemos coincidido cinco liantes en los "Jardinets".
La más madrugadora ha sido Marisol, después ha llegado Carina, Sonia, eli, i por último Caterina.
Mientra almorzábamos, Sonia nos ha explicado sus vacaciones por tierras de bosques i vinos.
Cuando hemos acabado, nos hemos puesto a "trabajar". No hace falta decir que mientras tejemos, cosemos, etc. vamos arreglando el mundo.  La salud, la política i la ley de la vivienda, han estado los temas estrella de hoy.
Sonia está preparando el material necesario para hacer unos neceseres con la técnica del jardín de la abuela, con unos hexágonos que, una vez unidos, hacen un efecto muy vistoso.
Caterina teje una bufanda con unos colores muy dulces.
Caruba continua con su chal de tres colores, ya empieza con los calados.  También ha bordado un ratito.  La mandala avanza poco a poco.

L'Eli, que és la nostra artista particular, ens ha portat un xal d'Irlanda, amb una llana tan autèntica que encara hi podíem veure l'ovella. Estava teixit amb punt d'arròs, però desplaçat (això ens ho ha fet notar la Caterina, que en sap un pou).
_________________________________________________________________________________
Eli, que es nuestra artista particular, nos ha traído un chal de Irlanda, con una lana tan auténtica, que casi podíamos ver a la oveja.  Estaba tejida con punto de arroz, pero desplazado (eso nos lo ha hecho ver Caterina, que sabe muchísimo).
Com us hem dit abans, l'Eli és la nostra artista particular, mireu la funda per les ulleres que portaba,
fet amb la técnica de Decoupage, i amb floretes, que tant i tant li agraden a l'Eli.
_________________________________________________________________________________
Como os hemos dicho antes, Eli es nuestra artista particular, mirar la funda para las gafas que llevaba, hecha con la técnica de Decoupage, y con florecillas, que tanto y tanto le gustan a Eli.

També hem fet un mini taller de nusos. La Marisol i la Caterina ens han ensenyat el nus mariner.
Podeu veure els vídeos.
________________________________________________________________________________
También hemos hecho un mini taller de nudos. Marisol y Caterina nos han enseñado el nudo marinero.  Podéis ver los vídeos.
La Mari Carme, des de la platja, ens ensenya el xal Rosie, quasi bé acabat.
_________________________________________________________________________________
Mari Carmen, desde la playa, nos enseña el chal Rosie, casi acabado.
La Neus ha estat fent unes espardenyes totalment artesanes. No trobeu que la combinació de robes és especialment bonica?
__________________________________________________________________________________
Neus ha estado haciendo unas espardeñas totalmente artesanas. ¿No os parece que la combinación es especialmente bonita?
La Rosie ha fet un osset. Però com que no pot anar despullat li està preparant tot un vestuari: banyador, gorra, samarretes. etc..., i com aquesta setmana anem una mica retrasades amb la crónica, ja us el podem ensenyar amb tots els seus complements. Ha quedat divertidissim!
________________________________________________________________________________
Rosie ha hecho un osito, pero como no lo va a dejar desnudito, le está preparando un vestuario: bañador, gorra, camiseta, etc.., y como esta semana vamos un poco retrasadas con la crónica, ya os lo podemos enseñar con todos sus complementos. ¡Ha quedado divertidísimo!
 
La Marisol també ha acabat el seu bolero, que ha quedat xul.líssim, pero ha decidit que es farà un altre en un color més discret.
________________________________________________________________________________
Marisol también ha acabado su bolero, que ha quedado chulísimo, pero ha decidido que se hará otro en un color más discreto.


La Pili ja ha acabat les seves vacances, i ha pogut "estrenar" la funda pel coixí del tamburet de casa seva fet seguint les instruccions del patró de @sophiesuniverscal2015, i ha aprofitat també el mateix patró per fer una funda pel seient de la seva bici, i el resultat ha estat espectacular!
__________________________________________________________________________________
Pili ya ha acabado sus vacaciones y ha podido "estrenar" la funda para el cojín de un taburete de su casa, siguiendo las instrucciones del patrón de @sophieuniverscal2015, y ha aprovechado el mismo patrón para hacer una funda al sillín de su bici, ¡y el resultado es espectacular!

 

 
I per últim us ensenyarem les mans de l'avia centenaria de la Pili, la Casta, que amb 104 ays, i encara que no veu, texeix cordons amb els dits. Apa, fins diumenge vinent, feliç setmana!!
__________________________________________________________________________________
Por último os enseñaremos las manos de la abuela centenaria de Pili, Casta, que con 104 años, y aunque no ve, teje cordones con los dedos.  ¡Ale, hasta el domingo que  viene. Feliz semana!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada