dissabte, 30 de juliol del 2016

Sabadell, Barcelona Diumenge 24 de juliol



Diumenge dia 24 de juliol va ser un dia molt i molt especial. La Lianta Paqui en havia convidat a casa seva a Lliça d’Amunt a passar el dia. Liantes a liar-la! En haviem proposat  fer una botifarrada i portar tot el menjar cap allà. Paqui i Pepe. Anna i Carina. Sonia, Juanjo i Clara. Silvia i Angel. Noe, Mari i Raul. Carmen i Jose. Marisol i Josep. Neus i Albert. Rosie, Miquel i Atticus - un goset que cuidavan durant el fi de setmana.

A les 10.30 algunes ja estaven a carretera – les ganes de passar be el dia no es podia contenir! Anàvem arribant fins que cap a les 12 hi érem tots – una vintena – es clar alguns homes també s’han apuntat!
Després d’un bon aperitiu ens varem posar a la piscina on la Rosie i la Silvia van fer lo que podien per organitzar un classe d’aigua gym – sort n’hi ha del Juanjo, el marit de la Sonia que va posar una mica d’ordre per fer les fotos.

Mentre estàvem a la piscina els homes han començat amb el foc que al cap de poc ja feia olor – però no de botifarra si no de 3 quilos de xuletons! Que bons, el segon aperitiu per anar obrint boca. Ara ja a la taula ens vàrem atipar de botifarres, amanides varies i tiramisú!

En acabat l’Albert, l’home de la Neus ens va deixar bocabadats a tots amb els seus trucs de màgia – ningú no va entendre com ho feia... be potser la lianta mes petita si, la Clara es la nova “Aprendiz de Bruja” i l’Albert alguna cosa li havia explicat.
Finalment ens vam posar a la gespa amb la feina per fer la tradicional quedada de diumenge – una mica tard això si, i se’ns va fer les 8 del vespre així. Teixint i rient!

Un dia inoblidable amb bona companyia i bons labors! Amb una menció especial per la Paqui i el Pepe que ens van acollir tant be!






3 comentaris:

  1. Que dia tan fantastico. Como me gusta estar con vosotras.

    ResponElimina
  2. Una kedada fantàstica! I una crònica molt divertida! Que bé ens ho vam passar! Gràcies Pepe i Paqui per aco,,ir-nos!

    ResponElimina
  3. Superdivertida la quedada i la crònica!!

    ResponElimina