diumenge, 8 de maig del 2016

Sabadell, Barcelona, diumenge 8 de Maig del 2016.Ja ho diuen que pel Maig cada dia un raig.... Doncs avui s'ha acomplert la dita!
  
Amb un dia força ennuvolat i plujós, hem tornat a trobar-nos a El Llit, com cada diumenge.

Con un dia nublado y lluvioso, hemos vuelto a encontrarnos en el LLit, como cada domingo.Avui ens hem trobat, la Pili, la Carina, l'Anna, La Isabel, la Pepita, la Neus i la Marisol. Com sempre, hem trobat a faltar les absències de les nostres companyes de labors i quedades, però hem estat ben entretingudes entre converses liantils i vivències que hem tingut aquestes últimes setmanes.

Hoy nos hemos reunido, Pili, Carina, Anna, Isabel, Pepita, Neus y Marisol. Como siempre hemos hechado en falta al resto de nuestra compañeras de labores y quedadas, pero hemos estado muy entretenidas entre conversaciones lianteras i vivencias que hemos tenido estos últimos días.


Les labors individuals van avançant, n'hi ha de noves i d'altres que ja fa dies que es teixèixen. D'altres que avui s'acaben com ara l'armilla "One Pound" que han fet tant l'Anna com la Pili; no tenim imatges de la de l'Anna, però si de la de la Pili, que com podeu veure també ha quedat genial!

Las labores individuales van avanzando, las hay nuevas y otras que ya hace dias que se están tejiendo. Otras que hoy se acaban como el Chaleco "One Pound" que han tejido, tanto Anna como Pili, no tenemos imágenes del chaleco de Anna, però si del de Pili, que como podeis ver también ha quedado genial! 

La Marisol, que fa un parell o tres de setmanes va començar una manta per a la seva filla Mar, ha decidit desfer-la i tornar a començar. Això de la creació és el que té... T'imagines un disseny de combinats i calats i no veus el resultat fins que no tens unes quantes passades, llavors valores, i si cal... desfàs i tornes a començar!
Així doncs, ha tornat tan relaxada de la seva última sortida al Balneari Rocallaura, que ha redissenyat i valorat l'ordre dels calats, modificant la distribució, i ara n'està convençuda i avançant!


Marisol, que hace dos o tres semanas empezó una manta para su hija Mar, ha decidido deshacerla y volver a empezar. Es que esto de la creación es lo que tiene...
Te imaginas un diseño de combinados y calados y no ves el resultado hasta que no tienes tejidas unas cuantas pasadas, entonces valoras y si es necesario... deshaces y vuelves a empezar!
Así que al volver tan relajada de su última salida al Balnerio Rocallaura, ha vuelto a rediseñar y valorar el orden de los calados, modificando la distribución. Y ahora, está convencida y avanzando!
La Isabel està fent un xal de ganxet, és el segon, i li encanta aquest punt que fa; és d'un bonic color cru. Avui estava molt contenta. Fa dues setmanes que la seva filla es va casar, i ens ha explicat que va ser un dia meravellós! Tothom s’ho va passar d’alló més bé i la núvia estava radiant i feliç!

Isabel, está tejiendo un chal de ganchillo, ya es el segundo, y le encanta el punto que está haciendo, es de un bonito color crema.
Hoy estaba muy contenta, hace un par de semanas que se casó su hija y nos ha explicado que fue un día maravilloso! Todos se lo pasaron muy bien y la novia estaba radiante y feliz! 
 

La Pepita s’està fent un caftà sense mànigues teixit a ganxet; el vol per a aquest estiu anar a la platja, és d’un color lila molt bonic i segur que li quedarà genial.

Pepita está tejiendo un caftán sin mangas, tejido a ganchillo; lo quiere para este verano ir a la playa; es de un bonito color lila y seguro que le quedará genial.

 
La Carina i la Neus seguèixen amb les seves labors. 
La Carina amb el seu jersei d’estiu de cotó de colors blaus i la Neus amb un dels xals, que ja quasibé té acabat; diu que en té unes ganes..... Clar! El volia tan gran que no l’acaba mai!!!

Carina y Neus siguen con sus labores.
Carina con el jersey de verano de algodón, en colores azules, y Neus con uno de los chales, que casi ya tiene acabado; dice que tiene muchas ganas... Claro! Lo quería tan grande que no se acaba nunca!

L’Anna que vol tornar a reprendre el xal que l’any passat va tenir tant d’èxit dins del grup el #twinleaf, l’ha tingut que deixar altra vegada aparcat perquè s’ha fet mal al canell. 
Aqui us deixem el post per si voleu tornar a veure'l, cliqueu aquí. 

Així que ara es dedicarà a anar avançant el jersei dissenyat per l’Esther de MYLOLO, una de les noies Liantes que en sap un munt, i que elabora patrons per kits que pots trobar a la botiga on-line de la Cantatrice.

Mireu que bonic!

Anna quiere volver a tejer el chal que el año pasado causó mucho éxito en el grupo, el #twinleaf, pero no puede seguir con él porque se ha hecho daño en la muñeca.
Aqui os dejamos el enlace del post por si lo quereis volver a ver aquí

Asi que ahora se dedicara a avanzar el jersei que ha diseñado Esther de MYLOLO, una de las chicas del grupo de las Liantes, que sabe muchísimo y que elabora patrones para kits que puedes encontrar en la tienda on-line de la Cantatrice.

Mirad que bonito es!
   

Bona setmana de fils i fins diumenge que ve!

1 comentari:

  1. Ja veig que us ho paseu super be, al juliol em reincorporare a las quedadas. Menys mal que us veig cada dimars al talleret, que sino.....
    Gracies pels post noies, d´aquesta manera us podem seguir las que no acudim.

    ResponElimina